VIDEO Manchester City a câștigat Champions League după ce a învins Inter Milano: Spaniolul Rodri a marcat golul victoriei
Full Article 2 minutes read

VIDEO Manchester City a câștigat Champions League după ce a învins Inter Milano: Spaniolul Rodri a marcat golul victoriei

Manchester City a învins-o pe Internationale Milano cu 1-0 în finala UEFA Champions League și a intrat în premieră în posesia celui mai important trofeu intercluburi din Europa. Spaniolul Rodri, în vârstă de 26 de ani, a marcat golul victoriei lui Manchester City.

O primă repriză intrigantă din punct de vedere tactic, cu City având mai mult posesia balonului și având cea mai mare ocazie la lovitura lui Haaland când Onana a respins. Inter s-a mulțumit, să-i țină sub control pe adversari, fiind periculoasă doar prin câteva ieșiri pe contraatac, în rezultatul unor intercepții în propria jumătate. Antrenorul lui City, Guardiola, a fost nevoit să apeleze la ajustări tactice după ieșirea timpurie a lui De Bruyne din cauza unei accidentări.

A doua repriză a fost caracterizată de un început foarte fizic al echipelor, caracterizat de intervenții puternice. Presiunea exercitată de Martinez a dus la prima ocazie reală a lui Inter în meci, dar nerazzurrii nu au reușit să o transforme în gol, Ederson a reușit să respingă cu brațul drept un șut puternic al lui Martinez, după o clipă de incertitudine din partea lui Akanji.

În minutul 68, City preia conducerea, puțin după mijlocul celei de-a doua reprize! Akanji găsește în interiorul careului pe Bernardo Silva, pe partea dreaptă, cu o pasă fină și joasă între doi fundași. Mijlocașul ajunge în apropierea liniei de fund de pe partea apropiată și trimite o pasă înapoi pe traiectoria lui Rodri, care sosește și finalizează cu calm pe lângă Onana, care nu a avut reacție!”, au relatat reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal.

Finala a avut loc pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: