(VIDEO) O mașină a poliției, filmată în flăcări în Peresecina. Cauza incendiului
Full Article 40 second read

(VIDEO) O mașină a poliției, filmată în flăcări în Peresecina. Cauza incendiului

În mediul online a apărut o înregistrare video din care se observă că o mașină a poliției este în flăcări. Cazul a avut loc în localitatea Peresecina, raionul Orhei. 

Din imagini se vede cum mașina poliției, care staționează pe marginea drumului, este cuprinsă de flăcări. În acest timp, doi polițiști încearcă să stingă focul.

Contactată de NM, Natalia Golovco, ofițer de presă al INSP a precizat că arderea s-a produs din cauza unei defecțiuni tehnice.

„Echipajul s-a aprins din cauza unei defecțiuni tehnice. Colegii au reacționat rapid și au stins focul. Polițiștii nu au avut de suferit. Mașina a fost dusă la parcare. Urmează să se stabilească cauza producerii incendiului”, a declrat aceasta.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: