VIDEO Peste o sută de mijloace de transport, blocate în zăpadă. Salvatorii au intervenit în 12 raioane ale țării
Full Article 1 minutes read

VIDEO Peste o sută de mijloace de transport, blocate în zăpadă. Salvatorii au intervenit în 12 raioane ale țării

În ultimele 24 de ore, salvatorii au  intervenit pentru a debloca din nămeți 163 unități de transport din 12 raioane ale țării, inclusiv în municipiul Chișinău, unde au deblocat 9 autocamioane, pe strada Calea Orheiului. Totodată, echipele de salvatori au intervenit în municipiul Chișinău pentru a debloca trei ambulanțe și un troleibuz.

De asemenea, în localitatea Vatra, salvatorii au deblocat 28 de autocamioane blocate în urma precipitațiilor abundente. Asemenea intervenții au fost înregistrate pe traseele naționale din raioanele Nisporeni, Căușeni, Ungheni, Ștefan Vodă, Cahul, etc.

La moment, conform informaţiei recepționate de la Administraţia de Stat a Drumurilor și subdiviziunile teritoriale ale IGSU, traseele naționale, cât și accesul spre localități sunt practicabile. În unele localități din sud, precum și în centrul țării se circulă în condiții de iarnă, pe drumuri ghețuș.

La lucrările de împrăștierea materialului antiderapant pe partea carosabilă au fost implicate 211 unităţi de tehnică şi 240 persoane, fiind împrăștiate circa 1500 tone de material antiderapant.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: