VIDEO Un bărbat aflat în căutare, reținut într-o localitate din raionul Ialoveni: riscă până la 12 ani de închisoare
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un bărbat aflat în căutare, reținut într-o localitate din raionul Ialoveni: riscă până la 12 ani de închisoare

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, anunțat în căutare pentru vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale care a provocat un deces a fost reținut. Bărbatul se eschiva de a se prezenta la organele de drept, fapt pentru care a fost anunțat în căutare de Inspectoratul de Poliție a sec. Ciocana. Individul a fost reținut într-o localitate din raionul Ialoveni. 

Bărbatul, în luna martie a anului 2019, în timp ce se afla pe str. Nicolae Milescu Spătaru, i-a aplicat victimei în vârstă de 66 de ani multiple lovituri peste diferite părți ale corpului. Urmare a acțiunilor violente, victima a decedat la spital.

În acest context a fost inițiată o cauză penală cu privire la vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care a dus la decesul victimei, ce prevede pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de la 10 la 12 ani.

Ulterior bărbatul se eschiva de a se prezenta la organele de drept, fapt pentru care a fost anunțat în căutare de către Inspectoratul de Poliție a sec. Ciocana.

Astfel, în urma a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către forțele de ordine, individul a fost reținut într-o localitate din raionul Ialoveni.

Judecătoria Chișinău sediul Ciocana, a emis pe numele bărbatului mandat de arest pentru 30 zile, în penitenciar.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: