VIDEO Un cuplu este cercetat pentru proxenetism. Aceștia riscă până 7 ani de închisoare
Full Article 1 minutes read

VIDEO Un cuplu este cercetat pentru proxenetism. Aceștia riscă până 7 ani de închisoare

Un cuplu este cercetat pentru proxenetism, informează Inspectoratul General al Poliției. Aceștia se ocupau de difuzarea pe platforme online a serviciilor sexuale.

Potrivit poliției, pentru a desfășura activitatea ilegală, organizatorii grupului criminal au amenajat într-un apartament din capitală, un studio cu patru posturi de difuzare online care activa în regim non-stop, unde erau antrenate de la 10 până la 12 tinere, care activau în schimburi.

Femeile, cu vârste cuprinse între 25-30 de ani, originare din diferite localități ale țării erau obligate să participe la conferințe video și show-uri sexuale în regim online, fiind asigurate cu costumație, accesorii și jucării erotice. Platformele puteau fi accesate numai din străinătate.

Pentru o sesiune, tinerele erau achitate cu doi dolari per minut. Astfel, venitul mediu lunar al unei tinere varia între 1000 și 1500 de dolari, iar al organizatorilor era de la 6000 la 7000 de dolari.

Precizăm că pe marginea acestui caz a fost intentat un dosar penal, iar persoanele vinovate riscă de la 4 la 7 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: