VIDEO Un minor este suspectat că a comis cel puțin 23 cazuri de furt pe teritoriul capitalei 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un minor este suspectat că a comis cel puțin 23 cazuri de furt pe teritoriul capitalei 

Un minor de 16 ani, originar din municipiul Comrat, este cercetat penal, fiind suspectat de săvârșirea mai multor furturi din magazine, oficii și saloane de frumusețe de pe teritoriul municipiului Chișinău. Potrivit oamenilor legii, s-a stabilit complicitatea suspectului în cel puțin 23 de cazuri de furt.

Metoda de pătrundere a minorului era prin forțarea ușii sau a geamurilor din termopan cu ajutorul unei șurubelnițe. Acesta sustrăgea diferite bunuri, după care părăsea locul infracțiunii.  

În cadrul audierilor, minorul și-a recunoscut vina. Acesta a declarat că bunurile sustrase le vindea, iar banii îi cheltuia în scopuri personale.

Minorul nu este la prima abatere de la lege, acesta fiind cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor analogice.

Tânărul este cercetat în stare de libertate pentru furt. Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune  riscă amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Totodată, polițiștii continuă acțiunile speciale de investigație și urmărire penală, pentru documentarea și stabilirea complicității lui și în alte cazuri comise pe teritoriul capitalei.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: