26 cartușe de țigări de diferite mărci urmau să ajungă la Londra dar au fost oprite la aeroportul Chișinău. Cum au fost găsite?
Full Article 50 second read

26 cartușe de țigări de diferite mărci urmau să ajungă la Londra dar au fost oprite la aeroportul Chișinău. Cum au fost găsite?

26 cartușe de țigări au fost descoperite la Aeroport Internațional Chișinău, în bagajului de cală a unui pasager.  Potrivit poliției de frontieră, 5 200 țigarete de marca „Parliament aqua blue”, „Davidoff”, „Kent”, „Winston Blue”, „Marlboro” au fost depistate și ridicate de către polițiștii de frontieră și vameși, în cadrul formalităților de control la Aeroportul Internațional Chișinău.

Bărbatul a fost stopat pe sensul de ieșire din țară la cursa Chișinău – Londra.

Ca urmare a efectuării controlului bagajului de cală a unui pasager, echipa mixtă de control au depistat 260 pachete de țigări, de diverse mărci, cu timbre de acciz ale Republicii Moldova.

Pasagerul, un moldovean în vârstă de 27 de ani, originar din raionul Strășeni, a declarat că produsele de tutungerie urmau să fie comercializate pe piața neagră a Uniunii Europene, continuându-și calea.

Cercetările pe caz vor fi realizate de către inspectorii Serviciului Vamal pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: