(VIDEO) A amenințat vânzătoarea cu un cuțit și a furat 3000 de lei de la o stație PECO. Un tânăr din Budești, reținut pentru 30 de zile
Full Article 40 second read

(VIDEO) A amenințat vânzătoarea cu un cuțit și a furat 3000 de lei de la o stație PECO. Un tânăr din Budești, reținut pentru 30 de zile

Un tânăr, de 22 ani, din comuna Budești, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Oamenii legii informează că bănuitul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru furt.

„Bănuitul ar fi intrat într-o stație PECO, a amenințat vânzătoarea cu un cuțit și a sustras din aparatul de casă 3000 de lei”, se arată în comunicatul Poliție.

La domiciliul acestuia au fost depistate hainele în care era îmbrăcat în momentul comiterii infracțiunii. Potrivit Poliției, banii sustrași au fost cheltuiți.

Pentru infracțiunea comisă, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 8 ani.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: