A mușcat un polițist și a încercat să fugă. Isprava unui tânăr din municipiul Cahul
Full Article 2 minutes read

A mușcat un polițist și a încercat să fugă. Isprava unui tânăr din municipiul Cahul

Un tânăr de 21 de ani din municipiul Cahul a fost reținut de oamenii legii după ce a spart geamul de la o mașină a poliției, după care a încercat să fugă. Ulterior, bărbatul a fost oprit de carabinieri și l-a mușcat pe unul dintre aceștia. Totul s-a întâmplat duminică, 2 august, anunță Inspectoratul General de Carabinieri într-un comunicat de presă.

Incidentul a avut loc jurul orei 20:50. Un echipaj al Inspectoratului de Patrulare Cahul a cerut ajutor de la Direcția regională ”Sud” a Inspectoratului General de Carabinieri.

Ajungând la fața locului, militarii au observat că un geam de la mașina polițiștilor a fost stricat. Din discuția cu inspectorii, carabinierii au aflat semnalmentele făptașului, iar la scurt timp, acesta a fost depistat și reținut.

Bărbatul avea plăgi deschise la ambele mâini ca rezultat al spargerii geamului de la automobilul poliției.

La intenția carabinierilor de a-i acorda primul ajutor medical, individul, care s-a dovedit a fi un localnic de 21 de ani, a refuzat reacționând foarte agresiv și chiar a mușcat de mînă un carabinier, încercând să fugă de oamenii legii.

Tânărul a fost condus la IP Cahul, pentru documentare.

Ieri seară, în jurul orelor 20:50, echipajul Direcției regionale ”Sud” a Inspectoratului General de Carabinieri, fiind…

Posted by Inspectoratul General de Carabinieri al MAI on Monday, 3 August 2020

Amintim că, în aprilie 2019, un polițist a fost agresat de către un șofer depistat beat la volan și fără permis de conducere. Coducătorul auto l-a mușcat de deget pe omul legii. Ulterior, individul a fost condamnat la de 3 ani și 9 luni de închisoare într-un penitenciar de tip semi-închis.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: