A vrut să-și ia votul cu el. Un bărbat din Chișinău, oprit de polițiști după ce a ieșit din secția de votare cu tot cu buletin
Full Article 50 second read

A vrut să-și ia votul cu el. Un bărbat din Chișinău, oprit de polițiști după ce a ieșit din secția de votare cu tot cu buletin

Incident în timpul procesului de vot din capitală. Un alegător care și-a exprimat opțiunea electorală a ieșit din secția de votare cu tot cu buletinul de vot. Totul s-a întâmplat în jurul orei 13:00 la secția de votare din str. N. Costin. 

Polițiștii au reușit sa-l oprească pe bărbat. La fața locului a intervenit grupa de documentare, care a identificat persoana. Aceasta s-a dovedit a fi un bărbat de 44 de ani. 

Acesta a fost documentat pentru fotografierea ori expunerea publică a buletinului de vot completat sau scoaterea neautorizată a buletinului înmânat pentru votare din localul secției de votare. Conform Codului Contravențional, el riscă avertisment sau cu amendă de la 300 la 2550 de lei.

Buletinul respectiv a fost înmânat președintelui secției de votare și a fost destructurat conform procedurii, a precizat pentru NM Diana Fetco, șefa secției Comunicare din cadrul IGP.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: