Află de ce și când să-ți cauți un loc de muncă pe jobs.diez.md și delucru.md

Demult au apus vremurile când trebuia să cutreieri tot orașul pentru a depune CV-ul fizic direct pe masa angajatorului. Acum timpul și comoditatea au un alt preț. Dacă ești în căutarea unui nou post de muncă, notează-ți două adrese: jobs.diez.md și delucru.md. Același lucru îl faci și dacă ești angajator în proces de recrutare.

Cu ajutorul acestor două platforme ai toate șansele să nimerești la jobul pe care ți-l dorești, în doar câteva clickuri, întâlnirea dintre cerere și ofertă de pe piața muncii fiind simplă și rapidă.

Dar să le luăm pe rând și să identificăm care platformă e mai potrivită pentru tine.

Pe delucru.md găsești locuri de muncă pentru orice nivel de carieră și experiență, din cele mai diverse domenii: de la servicii de curățenie, șoferie sau agricultură până la inginerie, IT, marketing, medicină și farmaceutică, finanțe, bănci, drept etc.

Pe platformă sunt înregistrați peste 2000 de angajatori și 4000 de oferte de angajare, dintre care, cu siguranță, un job poate fi al tău.

În același timp, jobs.diez.md se adresează, în mare parte, persoanelor calificate. Toate locurile de muncă sunt High Level. Pe platformă găsești joburi atât pentru tineri care au absolvite studii superioare, cât și pentru profesioniști cu experiență solidă într-un anumit domeniu.

De asemenea, pe această platformă, poți găsi programe de internship sau joburi oferite de către angajatori străini, pe care le poți practica de la distanță 100%.

Ambele site-uri îți oferă posibilitatea de a-ți încărca CV-ul, de a-l aplica la pozițiile care te interesează sau de a-l face vizibil pentru angajatorii care recrutează – astfel nu te duci tu la oferta de job, dar vine ea la tine. Iar dacă nu ai un CV, nicio problemă, îl poți crea direct pe platformă.

Mai mult decât atât, pe delucru.md există chiar și butonul „aplică rapid”– unde nu completezi formularul de aplicare, dar transmiți CV-ul tău (deja încărcat pe site) direct către angajator, cu un singur click.

Pe lângă anunțurile de angajare pe care le găzduiesc, platformele mai sunt o sursă utilă de informație de nișă: articole cu referire la piața muncii, la angajatorii de top, sugestii despre cum să-ți elaborezi un CV eficient, cum să te prezinți la un interviu de angajare sau cum să-ți negociezi salariul. De asemenea, vei găsi recomandări din partea juriștilor, pe care să le folosești în cazul eventualelor situații neplăcute: neachitarea salariului, concedierea, angajarea ilegală etc.

Un motiv convingător de ce ar trebui să apelezi la aceste două platforme, fiind în căutarea unui loc de muncă, e că fiecare companie înregistrată trece printr-o verificare rigidă a datelor juridice. Astfel ai siguranța că aplici la un job legal și că vei fi scutit de confruntarea cu posibile situații neplăcute.

În cazul în care nu ai găsit o ofertă de muncă atractivă astăzi, accesează site-urile și mâine – platformele sunt actualizate cu joburi noi în fiecare zi.

Așadar, dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă sau dacă tu ești angajatorul care vrea să-și completeze echipa cu persoane competente, accesează acum platformele jobs.diez.md și delucru.md – partenerii tăi în drumul spre o carieră de succes.

Fii la curent cu cele mai noi și mai atractive oferte de muncă, urmărește paginile de pe rețelele de socializare:

Jobz.diez.md Facebook, Instagram
Delucru.md Facebook, Grup Public

Spor la găsit cele mai bune oferte și ne auzim la primul salariu!

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Getty Images

Înotul în râul Sena din Paris – permis din nou pentru prima dată din 1923

Râul Sena din Paris a fost redeschis pentru înotul public pentru prima dată după un secol. Informația fost raportată pe 5 iulie de BBC, care a precizat că în principalul râu al capitalei Franței au fost amenajate trei zone pentru cei care doresc să înoate: lângă Turnul Eiffel, în apropierea Catedralei Notre-Dame și în partea de est a orașului.

Potrivit presei, în aceste zone de înot au fost instalate vestiare și dușuri. De asemenea, vor fi prezenți salvamari care vor veghea asupra siguranței înotătorilor. Toate cele trei zone vor fi deschise până la sfârșitul lunii august, iar accesul la acestea este gratuit.

Înotul în Sena a fost interzis în 1923 din cauza pericolului reprezentat de barje și ambarcațiuni de agrement, precum și din cauza deteriorării rapide a calității apei. Înaintea Jocurilor Olimpice din vara anului 2024, au fost investiți peste 1,4 miliarde de euro în curățarea Senei. În iulie anul trecut, primarul Parisului, Anne Hidalgo, împreună cu alți membri ai Comitetului Olimpic, au intrat în apă pentru a demonstra că este sigur să înoți în râu.

Federația de Lupte din Republica Moldova

Bronz pentru Moldova la Campionatul European de lupte U20 din Italia

Luptătoarea din Republica Moldova, Gabriela Rudoi, a obținut medalia de bronz la Campionatul European Under 20 din Italia. Informația a fost comunicată pe 5 iulie de Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova. Potrivit instituției, în urmă cu câteva zile, și luptătorul de stil greco-roman Maxim Sarmanov a obținut bronzul pentru țara noastră, la același campionat.

Potrivit Comitetului, Gabriela Rudoi a concurat la categoria de 62 kg și le-a învins pe Marijana Sumski (Croația), Selma Nord (Suedia) și Nella Honkaniemi (Finlanda).

Federația de Lupte din Republica Moldova susține că Gabriela Rudoi a pierdut doar în fața reprezentantei Germaniei.

olympic.md

Recent, și luptătorul de stil greco-roman Maxim Sarmanov (55 kg) a obținut medalia de bronz la Campionatul European U20 din Italia. El i-a învins pe Peter Totok (Ungaria), Jakub Sedlak (Cehia) și Dragoș Draga (România).

olympic.md
Getty Images/imagine simbol

Întârziere de peste 28 de ore. Pasagerii zborului Paris–Chișinău pot solicita o compensație de 400 euro

Zborul de pe ruta Paris–Chișinău, care a suferit o defecțiune tehnică la aeronavă, a înregistrat o întârziere de peste 28 de ore. Cei 189 de pasageri ai cursei au dreptul să solicite o compensație în valoare de 400 de euro. Informația a fost comunicată de Autoritatea Aeronautică Civilă, care a anunțat că decolarea noii aeronave, identificată de operatorul aerian, a fost programată pentru ora 14:20, ora locală Paris. Astfel, ținând cont de cele comunicate de Autoritate, zborul ar fi trebuit deja să decoleze.

Autoritatea Aeronautică Civilă a precizat că zborul care a înregistrat întârzieri este operat de SkyUp Malta.

„Zborul întârziat Paris–Chișinău urmează să decoleze în aproximativ 40 de minute, (14:20 ora locală Paris) având la bord 189 de pasageri”, au comunicat reprezentanții Autorității Aeronautice în jurul orei 15:00.

Reprezentanții Autorității au mai spus că „întârzierea este de peste 28 de ore, iar potrivit reglementărilor în vigoare privind drepturile pasagerilor, aceștia pot solicita o compensație în valoare de 400 euro per pasager, având în vedere distanța ortodromică”. „De asemenea, în astfel de situații, operatorul are obligația de a asigura hrană, băuturi, cazare și transport pentru pasagerii afectați. În cazul în care nu li s-au oferit aceste servicii, pasagerii sunt încurajați să se adreseze cu o petiție Autorității Aeronautice Civile”, au declarat reprezentanții instituției.

Amintim, cu câteva ore în urmă, la ora 11:04, reprezentanții Autorității Aeronautice Civile anunțau că un zbor de pe ruta Paris–Chișinău înregistrează o întârziere semnificativă din cauza unei defecțiuni tehnice la aeronavă. Instituția preciza că operatorul aerian a identificat deja o altă aeronavă, iar îmbarcarea pasagerilor „urmează să înceapă în scurt timp”.

Ai zbor întârziat, anulat sau bagaj pierdut? Vezi aici drepturile pasagerilor avia.

Eric Vryn/Getty Images

Inundații în Texas: cel puțin 24 de persoane au murit; peste 20 de copii sunt dați dispăruți

În partea centrală a statului Texas, SUA, pe 4 iulie, a avut loc o inundație majoră cauzată de o ploaie torențială. Potrivit BBC, cel puțin 24 de persoane au murit, iar alte 25 sunt date dispărute. Conform informațiilor din presă, au dispărut aproximativ 23 de persoane dintr-o tabără creștină de vară pentru fete, Camp Mystic, situată în această zonă. Salvatorii au reușit să evacueze 237 de persoane.

„Râul Guadalupe din Hunt continuă să crească rapid și a atins a doua cea mai mare cotă din întreaga istorie a măsurătorilor, depășind nivelul inundațiilor din 1987”, au anunțat despre inundații reprezentanții Serviciului Național de Meteorologie al SUA.

Guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, a numit evenimentul o catastrofă și a semnat o declarație de urgență, oferind salvatorilor acces la toate resursele necesare. Guvernatorul a promis, de asemenea, că căutările persoanelor dispărute vor continua neîntrerupt. Pentru salvarea și evacuarea locuitorilor, în stat au fost implicate elicoptere și vehicule militare tactice. În total, serviciile de urgență au salvat 237 de persoane.

Președintele SUA, Donald Trump, a numit inundațiile „șocante și îngrozitoare”. În tot statul, evenimentele festive dedicate Zilei Independenței de 4 iulie au fost anulate.

Tragedie pe Nistru: un tânăr din Tiraspol, aflat pe un scuter acvatic, nu a observat cablul feribotului

Un tânăr din Tiraspol și-a pierdut viața în seara zilei de 4 iulie, în timp ce se plimba cu un scuter acvatic pe râul Nistru. Potrivit salvatorilor locali, tânărul în vârstă de 25 de ani a lovit cu viteză mare un cablu metalic întins peste râu, în zona traversării cu feribotul.

Tragedia s-a produs sub privirile mai multor martori, care au încercat să-l avertizeze pe tânăr despre pericol, însă acesta nu a reușit să reacționeze la timp.

De asemenea, un bărbat de 36 de ani, aflat pe feribot, a fost rănit din cauza forței provocate de cablul întins.

mvdpmr.org
Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: