Ai un magazin online? Iată cum îți crești competitivitatea și vizibilitatea pe piață prin e-fulfillment
Full Article 4 minutes read

Ai un magazin online? Iată cum îți crești competitivitatea și vizibilitatea pe piață prin e-fulfillment

Cu siguranță, în rolul de proprietar de magazin online nu de puține ori te-ai confruntat cu probleme legate de administrarea stocurilor, a comenzilor, facturarea, împachetarea sau livrarea coletelor. Pe scurt, mai mult de jumătate din aspectele operaționale pe care trebuie să le gestionezi dacă vrei să vinzi online.

Datorită serviciilor oferite de Frisbo, platforma de smart e-fulfillment cu cea mai mare prezență în Europa, activă și în Republica Moldova, proprietarii de magazine online au de acum oportunitatea de a externaliza toate aceste servicii la un cost mai mic, predictibil, care poate fi inclus în strategia de preț a produselor.

Ce este Frisbo? Frisbo este serviciul care preia tot procesul de onorare a comenzilor în numele unui magazin online, de la depozitare, la preluare de comenzi, împachetare și livrare, bazându-se pe sisteme cloud de gestiune, raportare și urmărire a comenzilor.

Astfel, dacă vrei să scapi de toate problemele operaționale, cu Frisbo nu te mai preocupă:

  • depozitarea produselor (stocul este recepționat în siguranță și depozitat ordonat în rețeaua de hale partenere Frisbo)
  • procesarea comenzilor (când produsele sunt cumpărate din magazinul tău online, acestea sunt automat selectate în hală și ambalate de personal specializat, stocul fiind actualizat în timp real)
  • facturarea (facturile sunt emise prin platforma Frisbo, dar sub egida companiei tale)
  • livrarea acestora (algoritmul Frisbo cunoaște toți curierii și arbitrează ofertele lor, pentru ca tu să o primești pe cea mai bună)
  • retururile (ne ocupăm pentru tine și de procesarea retururilor înapoi în stoc, pentru ca nimic să nu se piardă).

Cu Frisbo beneficiezi de o experiență de vânzare facilă, toate canalele de vânzări se sincronizează automat într-un panou unic, pentru a putea urmări și administra procesarea comenzilor și stocul într-un singur loc.

Care este principalul avantaj pentru care trebuie să apelezi la Frisbo?

Pe lângă costurile logistice mai mici, acces la soluții logistice de top care asigură o livrare rapidă și sigură a produselor, câștigi mai mult timp pentru dezvoltarea afacerii tale. Eliminând toate grijile legate de logistică, vei avea mai mult timp să te concentrezi pe strategii eficiente de promovare și de vânzare, care vor crește vizibilitatea, dar și competitivitatea afacerii tale pe piață. În plus, prin Frisbo, vei avea acces la un număr mult mai mare de clienți, având posibilitatea de a vinde și pe alte piețe externe, fără o limită de poziționare geografică, prin rețeaua de hale a platformei în Europa.

Mai mult, echipa Frisbo oferă și consultanță gratuită și acces preferențial la parteneri pentru o tranziție cât mai urgentă a magazinelor fizice în magazine digitale (construcția magazinului digital, bune practici de vânzări în online, online marketing etc.), pentru ca acestea să-și poată extindă activitatea imediat în piața domestică sau UE.

Astfel, fie că ești la început de drum și vrei să deschizi un magazin online sau ai deja unul, ori indiferent de cât de mare este magazinul tău online, prin Frisbo vei beneficia de sisteme software și optimizări, care ar costa foarte mult în cazul în care te-ai ocupa pe cont propriu de ele. În sistemul Frisbo plătești în funcție de succesul propriului tău magazin. Prețurile vor fi calculate în raport cu comenzile preluate sau cu marfa depozitată, astfel încât costul operațional este direct proporțional cu vânzările realizate. Intră pe https://www.frisbo.md/ și verifică simulatorul de costuri.

Mai mult decât atât, Frisbo dispune de integrări cu marile platforme de tip marketplace, pentru ca tu să poți vinde produsele tale pe mai multe canale și astfel să crești vânzările, dar și vizibilitatea ca afacere online pe mai multe piețe.

Potențialul de scalare pe piața UE

Serviciile Frisbo sunt disponibile magazinelor online care vând pe teritoriul Republicii Moldova, oferindu-le astfel posibilitatea de extindere pe piețe europene precum România, Polonia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Austria, Germania, Cehia, Belgia, Italia, Spania, Portugalia sau Grecia continentală.

Astfel, de acum ai cale liberă spre spre publicul cumpărător european, printr-o platformă cu cea mai mare prezență în Europa Centrală și de Est, ce oferă chiar și livrare „a doua zi” în 10 țări europene.

Mari companii, precum mi-home.ro (reprezentantul oficial Xiaomi), Bitdefender, foodpanda sau Meli Melo, I.D. Sarrieri lucrează deja cu noi.

Dacă vrei să faci un pas important în afacere ta și dacă dorești să afli mai mult despre cum poți beneficia de serviciile Frisbo, te rugăm să completezi formularul disponibil pe https://www.frisbo.md/ sau poți lăsa un mesaj la [email protected], iar în cel mai scurt timp vom lua legătura cu tine.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: