Ai un magazin online? Iată cum îți crești competitivitatea și vizibilitatea pe piață prin e-fulfillment

Cu siguranță, în rolul de proprietar de magazin online nu de puține ori te-ai confruntat cu probleme legate de administrarea stocurilor, a comenzilor, facturarea, împachetarea sau livrarea coletelor. Pe scurt, mai mult de jumătate din aspectele operaționale pe care trebuie să le gestionezi dacă vrei să vinzi online.

Datorită serviciilor oferite de Frisbo, platforma de smart e-fulfillment cu cea mai mare prezență în Europa, activă și în Republica Moldova, proprietarii de magazine online au de acum oportunitatea de a externaliza toate aceste servicii la un cost mai mic, predictibil, care poate fi inclus în strategia de preț a produselor.

Ce este Frisbo? Frisbo este serviciul care preia tot procesul de onorare a comenzilor în numele unui magazin online, de la depozitare, la preluare de comenzi, împachetare și livrare, bazându-se pe sisteme cloud de gestiune, raportare și urmărire a comenzilor.

Astfel, dacă vrei să scapi de toate problemele operaționale, cu Frisbo nu te mai preocupă:

  • depozitarea produselor (stocul este recepționat în siguranță și depozitat ordonat în rețeaua de hale partenere Frisbo)
  • procesarea comenzilor (când produsele sunt cumpărate din magazinul tău online, acestea sunt automat selectate în hală și ambalate de personal specializat, stocul fiind actualizat în timp real)
  • facturarea (facturile sunt emise prin platforma Frisbo, dar sub egida companiei tale)
  • livrarea acestora (algoritmul Frisbo cunoaște toți curierii și arbitrează ofertele lor, pentru ca tu să o primești pe cea mai bună)
  • retururile (ne ocupăm pentru tine și de procesarea retururilor înapoi în stoc, pentru ca nimic să nu se piardă).

Cu Frisbo beneficiezi de o experiență de vânzare facilă, toate canalele de vânzări se sincronizează automat într-un panou unic, pentru a putea urmări și administra procesarea comenzilor și stocul într-un singur loc.

Care este principalul avantaj pentru care trebuie să apelezi la Frisbo?

Pe lângă costurile logistice mai mici, acces la soluții logistice de top care asigură o livrare rapidă și sigură a produselor, câștigi mai mult timp pentru dezvoltarea afacerii tale. Eliminând toate grijile legate de logistică, vei avea mai mult timp să te concentrezi pe strategii eficiente de promovare și de vânzare, care vor crește vizibilitatea, dar și competitivitatea afacerii tale pe piață. În plus, prin Frisbo, vei avea acces la un număr mult mai mare de clienți, având posibilitatea de a vinde și pe alte piețe externe, fără o limită de poziționare geografică, prin rețeaua de hale a platformei în Europa.

Mai mult, echipa Frisbo oferă și consultanță gratuită și acces preferențial la parteneri pentru o tranziție cât mai urgentă a magazinelor fizice în magazine digitale (construcția magazinului digital, bune practici de vânzări în online, online marketing etc.), pentru ca acestea să-și poată extindă activitatea imediat în piața domestică sau UE.

Astfel, fie că ești la început de drum și vrei să deschizi un magazin online sau ai deja unul, ori indiferent de cât de mare este magazinul tău online, prin Frisbo vei beneficia de sisteme software și optimizări, care ar costa foarte mult în cazul în care te-ai ocupa pe cont propriu de ele. În sistemul Frisbo plătești în funcție de succesul propriului tău magazin. Prețurile vor fi calculate în raport cu comenzile preluate sau cu marfa depozitată, astfel încât costul operațional este direct proporțional cu vânzările realizate. Intră pe https://www.frisbo.md/ și verifică simulatorul de costuri.

Mai mult decât atât, Frisbo dispune de integrări cu marile platforme de tip marketplace, pentru ca tu să poți vinde produsele tale pe mai multe canale și astfel să crești vânzările, dar și vizibilitatea ca afacere online pe mai multe piețe.

Potențialul de scalare pe piața UE

Serviciile Frisbo sunt disponibile magazinelor online care vând pe teritoriul Republicii Moldova, oferindu-le astfel posibilitatea de extindere pe piețe europene precum România, Polonia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Austria, Germania, Cehia, Belgia, Italia, Spania, Portugalia sau Grecia continentală.

Astfel, de acum ai cale liberă spre spre publicul cumpărător european, printr-o platformă cu cea mai mare prezență în Europa Centrală și de Est, ce oferă chiar și livrare „a doua zi” în 10 țări europene.

Mari companii, precum mi-home.ro (reprezentantul oficial Xiaomi), Bitdefender, foodpanda sau Meli Melo, I.D. Sarrieri lucrează deja cu noi.

Dacă vrei să faci un pas important în afacere ta și dacă dorești să afli mai mult despre cum poți beneficia de serviciile Frisbo, te rugăm să completezi formularul disponibil pe https://www.frisbo.md/ sau poți lăsa un mesaj la [email protected], iar în cel mai scurt timp vom lua legătura cu tine.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Dosarul concesionării Aeroportului: ultimul martor al acuzării, audiat. Ce urmează?

La ședința din 7 iulie, Judecătoria sectorului Buiucani a audiat ultimul martor al acuzării în dosarul privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Inculpați în această cauză sunt fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Iurie Leancă, și fostul ministru al Economiei, Valeriu Lazăr. Procesul urmează să intre în etapa prezentării probelor de către apărare.

Cu toate acestea, avocații celor doi au solicitat reaudierea unor martori, invocând existența unor contradicții esențiale în declarațiile anterioare, considerate importante pentru construcția liniei apărării.

Inculpații au reclamat și faptul că nu au avut acces complet la toate documentele relevante din dosar, inclusiv la expertiza tehnico-economică a proiectului de concesiune. Potrivit lui Valeriu Lazăr, apărării i-a fost transmis doar un disc cu copii ale materialelor cauzei, fără a putea consulta probele materiale originale.

Reprezentanții acuzării au respins acuzațiile și au susținut că toate probele au fost prezentate în timpul procesului. Totuși, instanța a dispus verificarea proceselor-verbale și a procedurii de prezentare a probelor materiale.

În aceeași ședință, avocații apărării au prezentat o listă actualizată a martorilor. Anterior, instanța aprobase o listă ce includea mai mulți foști membri ai Guvernului Leancă, printre care actuala președintă Maia Sandu și premierul Dorin Recean.

***

Decizia de a concesiona Aeroportul Internațional Chișinău pentru o perioadă de 49 de ani companiei Avia Invest a fost luată de executivul condus de Iurie Leancă în 2013. Cinci ani mai târziu, o comisie parlamentară de anchetă a constatat multiple nereguli la semnarea contractului.

În mai 2023, Procuratura Anticorupție a finalizat ancheta penală și a trimis în judecată opt persoane acuzate de abuz în serviciu, infracțiune pasibilă de până la 15 ani de închisoare. Printre inculpați se regăsesc Iurie Leancă, Valeriu Lazăr, foștii șefi ai Agenției Proprietății Publice – Tudor Copaci și Maria Șendilă, dar și foști conducători ai Aeroportului Chișinău.

În iulie 2020, autoritățile au anunțat rezilierea contractului de concesiune cu Avia Invest, invocând nerespectarea obligațiilor contractuale, în special cele investiționale. Până la sfârșitul lunii martie 2023, statul a finalizat procedura de preluare a Aeroportului Chișinău în proprietatea publică.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!
e1.ru

Ministrul rus al transporturilor, demis de Putin, găsit mort în aceeași zi. Versiunile examinate de Moscova

Roman Starovoit, demis pe 7 iulie din funcția de ministru al transporturilor, a decedat. Potrivit versiunii preliminare, el s-a sinucis, au declarat reprezentanții Comitetului de Investigații al Rusiei. Informațiile sunt relatate de BBC News.

Corpul lui Starovoit, în vârstă de 53 de ani, cu o rană prin împușcare, a fost găsit luni în mașina sa personală, în raionul Odințovo, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei. „Organele de anchetă ale Direcției Principale de Investigații a Comitetului de Investigații al Rusiei pentru regiunea Moscova lucrează la fața locului pentru a stabili circumstanțele. Versiunea principală este sinuciderea”, a adăugat instituția.

Potrivit sursei, mai devreme, pe 7 iulie, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un decret prin care l-a demis pe Starovoit din funcția de ministru al Transporturilor. În document nu se menționează motivele demiterii.

Starovoit a ocupat funcția de ministru din mai 2024. Înainte de aceasta, el a fost guvernator al regiunii Kursk timp de mai bine de cinci ani.

Publicația Forbes, citând o sursă apropiată organelor de anchetă, scrie că Starovoit ar fi putut muri cu mai mult de o zi înainte — aproximativ în noaptea de sâmbătă spre duminică. O sursă a RBC din cadrul organelor de aplicare a legii afirmă, de asemenea, că trupul lui Starovoit a fost găsit sâmbătă, 5 iulie.

Președintele Comitetului pentru Apărare al Dumei de Stat, Andrei Kartapolov, a declarat pentru RTVI că decesul lui Starovoit a avut loc „cu destul de mult timp în urmă”.

Captură foto

Anastasia Nichita, ținta unui val de critici după ce și-a anunțat candidatura la parlamentare. PAS îi ia apărarea

Campioana mondială la lupte libere, Anastasia Nichita, desemnată pe 7 iulie drept candidată a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru alegerile parlamentare din toamnă, a devenit ținta unui val de critici pe rețelele sociale.

Internauții au reacționat, în special, la o postare a sportivei în care aceasta a sugerat retragerea pașapoartelor românești celor care au votat împotriva integrării europene, precum și deportarea moldovenilor din diaspora care au exprimat aceeași opțiune. Mesajul, considerat de unii o încălcare a principiilor democratice, a fost apreciat ca fiind inacceptabil pentru un viitor parlamentar.

Mai mulți membri ai PAS au sărit în apărarea campioanei. Vicepreședinta Parlamentului, deputata PAS Doina Gherman, a condamnat „limbajul vulgar, sexist și instigator” din spațiul public. Ea a amintit că Nichita este „o luptătoare” admirată la nivel internațional: „Îi cunoaștem sistemul de valori. Am fost, suntem și rămânem mândri de ea. Este o luptătoare”.

La rândul său, deputatul Radu Marian a numit-o „o moldoveancă puternică” și „campioană mondială” și a criticat atacurile în adresa Anastasiei. „Cei care o atacă acum josnic, misogin și mișelește sunt niște fricoși, niște oameni slabi, care știu doar să-și vândă țara. În timp ce Anastasia aduce Moldovei aur și argint la Campioane Mondiale și Olimpiade, ei știu doar să vândă Moldova pentru câțiva arginți”, a scris Marian pe rețele.

„E atât de ridicol să vezi cum unii își etalează „puterea” de pe canapea, prin atacuri misogine și judecăți neadecvate, vărsâdu-și veninul și frustrările împotriva celei care din ringul de luptă a ridicat Moldova pe cele mai înalte trepte ale sportului mondial. (…) Anastasia a scris istorie sportivă pentru Moldova, sunt sigură, va scrie și istorie politică pentru că adevărații campioni știu ce înseamnă adevăratele valori!”, a scris pe rețele deputata PAS Marcela Adam.

Anastasia Nichita nu a comentat, deocamdată, valul de reacții din mediul online. Solicitată pentru o reacție, sportiva nu a răspuns redacției NM, până la publicarea știrii.

Multiplă campioană europeană și mondială la lupte, Anastasia Nichita a anunțat oficial, pe 7 iulie, că intră în politică pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate, alături de rectorul Emil Ceban și fotbalistul Maxim Potîrniche. „Da, poate nu am experiență politică, dar am experiența trăirii realităților cu care se confruntă orice tânăr sportiv din țara noastră. (…) Știu cum e să porți pe umeri drapelul țării, Moldova trebuie să fie pe podiumul campionilor”, a menționat Anastasia Nichita în cadrul conferinței susținută alături de liderul PAS Igor Grosu.

„Îi mulțumim Anastasiei Nichita că a decis să se alăture echipei PAS și să devină vocea sportivilor din țara noastră”, a scris, în reacție, PAS pe rețelele sale de socializare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!
Ilan Șor

Fugarul condamnat Ilan Șor a anunțat, de la Moscova, dacă va candida la alegerile parlamentare

Fugarul Ilan Șor nu va participa la alegerile parlamentare din septembrie pe lista Blocului „Victorie-Pobeda”. El a făcut anunțul într-o intervenție video pentru canalul rusesc „Rossia 24”, la o zi după desfășurarea congresului formațiunii la Moscova.

„Eu nu voi fi pe listă. Cu părere de rău, având în vedere teama conducerii față de mine, au făcut tot ca să nu pot participa. Mai exact, pot, dar o să mă respingă”, a declarat Ilan Șor.

Totodată, acesta a precizat că Blocul „Victorie-Pobeda” va fi condus la alegeri de Evghenia Guțul, vizată în două dosare penale. Întrebat dacă bașcana este pregătită să participe, având în vedere că are loc proces de urmărire penală, Șor a răspuns:

„Evghenia Guțul e gata mereu. Ea este lidera unei regiuni pro-ruse, de aceea, eu consider că ea are toate calitățile pentru a fi prima în listă și pentru a lupta”, a spus Șor.

Menționăm că Ilan Șor nu va putea candida la alegeri, întrucît este condamnat definitiv în dosarul „frauda bancară”. Potrivit codului electoral al R. Moldova, nu pot fi alese persoanele condamnate prin hotărâre judecătorească difinitivă.

Precizăm că Ilan Șor, președintele Partidului Politic „Șor” a fost condamnat de magistrații Curții de Apel Chișinău la 15 ani de închisoare cu executare în penitenciar de tip închis, pentru escrocherie și spălarea banilor, în dosarul „Frauda bancară”. Ulterior, Curtea Supremă de Justiție (CSJ) a menținut condamnarea lui Ilan Șor.

Amintim că un congres al Blocului „Victorie”, controlat de oligarhul fugar Ilan Șor, a fost organizat pe 6 iulie, la Moscova. Prezent la reuniune, Șor a declarat că, în opinia sa, „singura salvare” a Republicii Moldova ar fi „uniunea” cu Federația Rusă.

El a mai menționat că, săptămână viitoare” Blocul „Victorie” va depune la Comisia Electorală Centrală documentele pentru înregistrarea la alegerile parlamentare din 28 septembrie.

Blocul „Victorie”, controlat de Ilan Șor, a fost creat pe 21 aprilie 2024, la Moscova. Acesta este format din Partidul „Renaștere”, Partidul „Șansă”, Partidul „Victorie” și „Forța Alternativă de Salvare a Moldovei”.

Angela Sirbu

Salvată de un medic-pasager, nu de echipaj? Incident într-un avion care venea din Egipt spre Moldova

O pasageră a suferit un incident medical sever la bordul unui zbor Chișinău – Sharm El-Sheikh. Viața femeii, cetățeană a Ucrainei, a fost salvată de un medic din Republica Moldova aflat în calitate de pasager în avion. Acesta a intervenit timp de două ore, fără sprijinul echipajului de bord. Cel puțin așa susține o utilizatoare a rețelelor sociale, care afirmă că se afla în calitate de pasageră în avion. Potrivit acesteia, însoțitorii de bord nu cunoșteau procedurile de acordare a primului ajutor. Ea a mai spus că zborul a fost efectuat de o aeronavă închiriată de compania HiSky. Cea din urmă a precizat, în reacție, că zborul a fost operat de partenerul său, compania SkyUp, și că nu poate interveni direct în procedurile acesteia.

„În data de 24 iunie, pe cursa charter Chișinău – Sharm El-Sheikh, operată de o aeronavă închiriată de compania HiSky, a avut loc un incident grav la bord, trecut complet cu vederea de operatorul de zbor. O pasageră, cetățeană a Ucrainei, a suferit un episod medical sever în timpul zborului. Viața ei a fost salvată datorită intervenției extraordinare a Dlui Doctor Alexandru Marandici, care a acționat prompt, profesionist și fără sprijinul necesar din partea echipajului”, se arată într-o postare de pe rețelele de socializare.

Persoana care a făcut public cazul susține că „însoțitorii de bord nu cunoșteau procedurile de acordare a primului ajutor”, „trusa medicală de urgență conținea medicamente etichetate exclusiv în limba germană, fiind inutilizabilă în condiții de stres pentru personalul vorbitor de română sau engleză”, iar „manșeta tensiometrului era prea mică pentru persoane cu constituție corporală mai mare – complet nepotrivită pentru o situație critică”.

„În ciuda faptului că a fost evitată o tragedie majoră, care ar fi putut duce la întoarcerea aeronavei cu peste 250 de pasageri, HiSky nu a avut nici măcar decența de a-i mulțumi oficial Doctorului Alexandru Marandici pentru salvarea vieții pasagerei și, implicit, pentru evitarea unor pierderi financiare și operaționale uriașe”, se mai arată în postarea de pe online.

Autoarea relatării susține că se afla în acel avion în calitate de pasageră și că persoana care a avut de suferit era chiar lângă ea. Autoarea a ținut să precizeze că s-a reușit recuperarea pasagerei originare din Ucraina. „De la lipsă de puls, tensiune sub 40, mâini reci, inconștiență… A ieșit pe propriile picioare. 2 ore a durat resuscitarea. Nu a fost AVC și nici infarct. (…) Doamna în vârstă, 2 zile nedormite, doză dublă administrată a medicamentelor pentru hipertensiune”, a comunicat autoarea postării.

Și medicul Alexandru Marandici a menționat, într-un comentariu la postarea autoarei, că la aterizare femeia din Ucraina era stabilă și a fost ulterior însoțită de un angajat al aeroportului.

Ce spune HiSky

„Precizăm că zborul din 24 iunie a fost efectuat cu o aeronavă și echipaj asigurate de partenerul nostru SkyUp, conform unui acord standard în industrie. În astfel de cazuri, operațiunea se desfășoară sub certificatul de operator al partenerului, inclusiv cu echipamentele și protocoalele proprii”, au menționat reprezentanții HiSky la postarea autoarei de pe rețelele de socializare.

În continuare, compania a mulțumit lui Alexandru Marandici și a menționat că va lua toate măsurile necesare pentru a preveni astfel de probleme în viitor.

„Regretăm neplăcerile create și tratăm cu maximă seriozitate orice situație care ține de siguranța și confortul pasagerilor noștri. Chiar dacă nu putem interveni direct în procedurile partenerului, vom discuta acest caz și vom lua toate măsurile necesare pentru a preveni astfel de probleme în viitor. Mulțumim domnului doctor Alexandru Marandici pentru intervenția salvatoare și pentru profesionalismul de care a dat dovadă!”, au spus reprezentanții companiei.

NewsMaker a solicitat un comentariu de la reprezentanții SkyUp. Deocamdată nu avem un răspuns.

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: