Amplica.md – soluția perfecta pentru a face business in online
Full Article 2 minutes read

Amplica.md – soluția perfecta pentru a face business in online

În ziua de azi nu poți fi un businessman de succes, dacă nu ești prezent în Internet. Doar că ai nevoie de un site, domain și hosting Moldova. Noi îți oferim posibilitatea să treci afacerea pe online – rapid, fără bătăi de cap, și ieftin.

Special pentru cei, care își prețuiesc timpul și banii, echipa noastră a creat online platforma Amplica – un website builder performant și intuitiv ușor de utilizat. Plus, mai oferim și restul serviciilor necesare – domen md și hosting Moldova.

Ce este un website builder?

Este un constructor, care ajuta la crearea website-ului după orice gust și într-un timp foarte scurt. Chiar dacă nu cunoști, cum să creezi un site, noi îți vom oferi tot suportul necesar. Vor trece doar câteva zile, și vei fi uimit de rezultatul final – făcut cu mâinile tale, conform ideilor tale, și perfect pentru afacerea ta pe online.

În acest moment vei avea nevoie de procurarea unei adrese virtuale. Dacă cumparatorul serviciilor și mărfurilor tale se afla în Moldova, noi recomandăm înregistrarea pe domen md. Cel puțin, din motive de siguranță și viteză.

Hosting Moldova, de fapt, este procesul de utilizare a unui server pentru a găzdui un site web, iar pe piață există diferite tipuri și companii de acest tip.

Amplica, ca majoritatea companiilor de hosting, oferă diverse pachete cu parametri diferiți, astfel încât clientul să poată procura pachetul, de care are nevoie.

La procurarea oricărui pachet de web hosting Moldova, noi îţi propunem să beneficiezi de serviciile noastre de suport tehnic, disponibil la orice ora, cu o garanție de deservire de ce mai înaltă calitate.

Nu ezita, treci cu afacerea online.

Cu Аmplica poți fi sigur de succes.

www.amplica.md

+373 22 804 678

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: