ANSA va supraveghea peste 500 de centre de colectare a laptelui
Full Article 30 second read

ANSA va supraveghea peste 500 de centre de colectare a laptelui

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) anunță că va supraveghea peste 500 de centre de colectare a laptelui ca materie primă. În acest scop urmează a fi prelevate peste 3 500 de probe.

Potrivit ANSA, laptele  materie primă destinat procesării/comercializării trebuie să îndeplinească criteriile de calitate cu privire la numărul total de germeni și de celule somatice, prevăzute de legislația în vigoare.

Instituția anunță că monitorizează în continuu calitatea laptelui materie primă de la exploatații de producerea laptelui și centre de colectare a laptelui.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: