ANSA va supraveghea peste 500 de centre de colectare a laptelui
Full Article 30 second read

ANSA va supraveghea peste 500 de centre de colectare a laptelui

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) anunță că va supraveghea peste 500 de centre de colectare a laptelui ca materie primă. În acest scop urmează a fi prelevate peste 3 500 de probe.

Potrivit ANSA, laptele  materie primă destinat procesării/comercializării trebuie să îndeplinească criteriile de calitate cu privire la numărul total de germeni și de celule somatice, prevăzute de legislația în vigoare.

Instituția anunță că monitorizează în continuu calitatea laptelui materie primă de la exploatații de producerea laptelui și centre de colectare a laptelui.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: