Argint și bronz pentru doi halterofili moldoveni la campionatele europene
Full Article 40 second read

Argint și bronz pentru doi halterofili moldoveni la campionatele europene

Alți doi halterofili moldoveni au urcat pe podium la Europenele U15 și U17 din Polonia. Daniel Călin Ciubotaru s-a ales cu o medalie de argint și alta de bronz, iar Alexandru Neagu cu una de bronz.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, la Under 17, Daniel Călin Ciubotaru a obținut medalia de argint la proba smuls și medalia de bronz – la total, categoria de greutate 89 kg.

De cealaltă parte, Alexandru Neagu s-a ales cu medalia de bronz la proba aruncat la Under 15, categoria de greutate 89 kg.

Amintim că, halterofila moldoveancă Alexandrina Ciubotaru a devenit vicecampioană europeană Under 17.

Republica Moldova este reprezentată de 10 halterofili la Europenele U15 și U17.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: