Autoritățile din Sankt-Petersburg anunță introducerea lockdown-ului pentru o săptămână
Full Article 1 minutes read

Autoritățile din Sankt-Petersburg anunță introducerea lockdown-ului pentru o săptămână

În perioada 30 octombrie – 7 noiembrie autoritățile de la Sankt Petersburg vor introduce lockdown-ul. Drept urmare, activitatea cafenelelor și restaurantelor, magazinelor nealimentare, centrelor de fitness și saloanelor de înfrumusețare va fi sistată. Decizia a fost luată de guvernatorul Sankt Petersburgului Alexander Beglov, pe 23 octombrie, informează meduza.io.

În prezent, în oraș,  este interzisă:

  • Activitatea restaurantelor și cafenelelor (cu excepția serviciilor de luat masa și de livrare), a unor magazine, cu excepția farmaciilor și a magazinelor care vând bunuri esențiale, a saloanelor de înfrumusețare (cu excepția saloanelor de coafură) și a centrelor de fitness.
  • Furnizarea de servicii de stat, municipale și de altă natură în sediul autorităților și instituțiilor statului.
  • Desfășurarea de evenimente sportive, culturale și de divertisment. În același timp, teatrele și muzeele pot funcționa dacă vizitatorii prezintă certificatele Covid.

În perioada 30 octombrie – 7 noiembrie, cel puțin 70% dintre angajații instituțiilor de învățământ de stat trebuie vor presta munca la distanță. Instituțiile de învățământ private sunt încurajate să facă același lucru.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: