Bătaie cu cuțitul și ciocanul la Hâncești. Un bărbat a fost internat la Reanimare
Full Article 2 minutes read

Bătaie cu cuțitul și ciocanul la Hâncești. Un bărbat a fost internat la Reanimare

Un tânăr a fost spitalizat în secția Reanimare, iar altul se tratează la domiciliu, în urma unui conflict care s-a produs în satul Bujor, raionul Hâncești. Potrivit poliției, de vină ar fi doi frați din satul Mingir, care ar fi fost văzuți purtând un cuțit și un ciocan.

Potrivit ofițerului superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol, oamenii legii au fost alertați despre incident în noaptea de 30 ianuarie, la ora 02:22.

Încăierarea s-a produs între mai mulți bărbați, locuitori ai satelor Bujor și Mingir din raionul Hâncești. Doi dintre ei – unul de 31 de ani și unul de 28 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la Spitalul raional Hîncești.

Martorii susțin că doi dintre participanți sunt frați și locuiesc în satul Mingir. Aceștia au fost văzuți purtând în mâini un cuțit și un ciocan. Oamenii legii au reținut doi suspecți, de 22 și 20 de ani și au inițiat un dosar penal.

În prezent, un tânăr de 28 de ani se află în secția de reanimare al Institutului de Urgență din mun.Chișinău, starea lui fiind gravă, dar stabilă. După acordarea ajutorului medical, cea de-a doua victimă, în vârstă  de 31 ani, se tratează la domiciu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: