Campioană europeană la box. O sportivă din Moldova a obținut aurul, la Belgrad
Full Article 50 second read

Campioană europeană la box. O sportivă din Moldova a obținut aurul, la Belgrad

Sportiva din Republica Moldova, Daria Cozorez, a devenit campioană europeană la box. Cozorez a luat aurul la Campionatul European de la Belgrad după ce a învins-o pe rusoaica Kristina Tkaceva. 

Comitetul național olimpic și sportiv din Republica Moldova a anunțat, pe 28 aprilie, că Daria Cozorez a devenit campioană europeană la box în categoria de greutate +81 kg.

„În finala de la Belgrad, ea a dispus de rusoaica Kristina Tkaceva. Podiumul a fost completat de Reka Hoffmann (Ungaria) și Sara Miljkovic (Serbia)”, au comunicat reprezentanții Comitetului.

Un alt pugilist moldovean, Vasile Cebotari (71 kg), s-a ales cu medalia de bronz. Potrivit Comitetului, pe 28 aprilie, în finală va concura și Alexandru Paraschiv (63,5 kg). El îl va întâlni pe rusul Gabil Mamedov.

Anterior, Comitetul național olimpic și sportiv raporta că trei boxeri moldoveni s-au calificat în semifinalele Campionatului European de la Belgrad: Alexandru Paraschiv, Vasile Cebotari și Daria Cozorez.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: