Ce obțin „patronii” NewsMaker. Susține redacția noastră pe Patreon și beneficiază de cadouri
Full Article 3 minutes read

Ce obțin „patronii” NewsMaker. Susține redacția noastră pe Patreon și beneficiază de cadouri

Vă povestim cât de important este să îi susțineți pe cei în care aveți încredere și în plus să vă facă plăcere acest lucru. 

De șase luni, redacția NewsMaker are propria pagină pe Patreon, astfel încât voi, cititorii noștri, să ne puteți susține și să deveniți parte din ceea ce facem. Mulți nu înțeleg pe deplin ce este Patreon, dacă este sigur de utilizat, de ce este nevoie să susțineți proiectele bune și ce va obține patronul din aceasta. Explicăm pe înțelesul tuturor.

Patreon este o platformă de crowdfunding, pe care autorii materialelor originale își pot distribui munca printr-un abonament plătit sau pot oferi conținut suplimentar urmăritorilor lor, numiți „patroni”.

Autorii creează o pagină pe Patreon unde pot publica postări de diferite formate: texte, imagini, video, sondaje, audio. De obicei, există diferite niveluri de abonament. Patronii pot alege ce sumă sunt dispuși să plătească lunar și, în funcție de aceasta, beneficiază de diferite bonusuri. Cel mai adesea, redactorii le oferă patronilor lor acces la conținut înaintea celorlalți, le arată ce a fost în culise, le oferă propriile produse, dar și posibilitatea de a-și exprima opinia și de a influența pe viitor parcursul.

Potrivit datelor oficiale, circa 260.000 de autori sunat la moment înregistrați pe Patreon, fiind efectuate 13.260.000 de plăți individuale. Patreon are un set clar de reguli cu privire la plăți – totul este transparent și sigur. Toate cazurile de fraudă sunt monitorizate și prevenite. Banii pe care patronii îi trimit autorilor vor ajunge cu siguranță la ei. Acest lucru confirmă posibilitatea plăților cu succes. Nu este nevoie să vă faceți griji pentru asta.

De ce avem nevoie de susținerea voastră, v-am povestit aici.

Acum haideți să vorbim despre ce beneficii veți obține dacă deveniți patronul nostru. În funcție de suma pe care ne-o trimiteți în fiecare lună, valoarea benefiicilor diferă. Pentru o taxă de 3 și 5 euro pe lună, veți fi membru al canalului nostru închis de Telegram, unde patronii comunică, își împărtășesc părerile despre diverse evenimente și primesc informații exclusive de la noi. Aceste informații sunt publicate și pe pagina noastră Patreon – special pentru abonații noștri. De asemenea, puteți vedea materialele noastre video înaintea altor cititori.

Pentru o contribuție mai mare, beneficiezi de cadouri marca NewsMaker – de la abțibilduri cu cele mai tari fraze până la o torbă ecologică de marcă sau vin corporativ. De asemenea, poți primi bilete la diverse evenimente, cu care suntem în colaborare și, bineînțeles, te poți întâlni cu echipa NewsMaker.

Pentru final, menționăm că Patreon este o platformă grozavă care vă permite să vă susțineți autorii preferați. Este absolut transparent și sigur. Pe lângă susținere, puteți obține conținut suplimentar de la autori, dar și să îi cunoașteți.

Susține NewsMaker, pentru că noi lucrăm pentru tine și datorită ție. Pentru a ne susține pe Patreon – accesați acest link. 


NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: