Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM revine cu a VI-a ediție în anul 2021
Full Article 2 minutes read

Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM revine cu a VI-a ediție în anul 2021

De 6 ani Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART oferă posibilitatea ca cele mai puternice mărci naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova să fie recunoscute de public prin vot on-line securizat de platforma Facebook, pe pagina oficială NOTORIUM.

Pe 1 septembrie, în parteneriat cu AGEPI a fost lansat Concursul Național al celor mai Recunoscute Mărci Comerciale din Moldova – Notorium Trademark Awards, ediția a șasea sub deviza: Fiecare merită să fie recunoscut!

La Concursul Notorium Trademark Awards se vor confrunta peste 5000 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 160 de subcategorii de produse și servicii. Participanții vor lupta pentru Trofeele NOTORIUM și pentru dreptul exclusiv de a utiliza logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”, ce vor fi oferite învingătorilor top 3 la cele 160 de subcategorii de produse și servicii, pentru creşterea vînzărilor, încrederii şi loialităţii clienţilor. Alte beneficii găsiţi pe https://bit.ly/34TQZ4S.

Agenţii economici pot să înscrie mărcile noi în Concurs, completând formularul pe https://notorium.md/send până pe 24 septembrie.

Distincțiile de autor sunt realizate manual de renumitul sculptor Veaceslav Jiglitki.

Competiția se va desfășura pînă pe 30 septembrie curent. Este posibil de votat on-line zilnic o singură marcă în fiecare subcategorie.

Câștigătorii Concursului NOTORIUM Trademark Awards 2021 vor fi premiați în cadrul Galei de premiere în luna noiembrie.

Pentru detalii accesați www.notorium.md, solicitați informații la: [email protected], de asemena la organizatorii evenimentului: +373.61.01.55.99, +373.60.00.70.50.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: