”Costă nu mai puțin de $10 mln”. Kadîrov a cerut să nu se subestimeze valoarea armăsarului, care i-a fost furat
Full Article 1 minutes read

”Costă nu mai puțin de $10 mln”. Kadîrov a cerut să nu se subestimeze valoarea armăsarului, care i-a fost furat

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a comentat furtul calului său, dintr-un grajd din Cehia, despre care se vehicula că ar valora $18 000. Acesta a cerut „să nu se subestimeze valoarea armăsarului”, afirmând că acesta valorează cel puțin $10 milioane. Kadîrov a sugerat că „subestimarea artificială” ar putea avea legătură cu unele mașinații financiare ale celor responsabili de întreținerea și îngrijirea animalului.

„Se pare că Zazu a fost furat de persoane necunoscute. Cum a fost posibil acest lucru? A fost ținut la o fermă mică, astfel încât să-l poată lua atât de ușor? (…) Hoții de cai sunt cumva unici: suficient de proști pentru a fura un cal sancționat și suficient de vicleni pentru a nu fi găsiți de poliție. Nu-mi vine să cred”, a scris Kadîrov pe rețelele de socializare.

Amintim că, pe 7 martie, a fost raportat că un armăsar din Cehia, care i-ar aparține liderului cecen Ramzan Kadîrov, a fost furat. Calul se afla sub sancțiuni încă din anul 2014. Potrivit poliției cehă, animalul care valorează aproximativ 400.000 de coroane (18.000 USD), dintr-un grajd din localitatea Krabcice.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: