Cum procurăm asigurare în Moldova cel mai rapid?
Full Article 4 minutes read

Cum procurăm asigurare în Moldova cel mai rapid?

Deseori omul, având multe griji, sau fiind ocupat cu cele cotidiene, este grăbit. Și, la un moment dat, își amintește că este descoperit la o asigurare RCA sau cartea verdeasigurarea pentru călătorii în străinătate (fie studii sau turism), CASCO, asigurare pentru sănătate, pentru bunuri, etc…Timpul este la limită, și, ca orice om grăbit este vulnerabil la greșeli, poate intra în panică, în stres,inima bate grăbit, tensiunea arterială în ascensiune…

Soluția e în palmă

Cum procurăm asigurare în Moldova cel mai rapid?

În timpurile contemporane, oamenii sunt la curent cu noutățile tehnologice și este destul de simplu să ai orice tip de asigurare doar la un click distanță sau la distanța unui apel telefonic.

Compania de brokeri în asigurări, RCA.md vă stă la dispoziție la orice oră, pe orice timp, 24/24. Acum este posibilă procurarea poliței de asigurare (atenție: orice tip de asigurare) și online. Iar polița pentru asigurare obligatorie auto RCA și CASCO se vor înregistra automat în baza de date al Sistemului informaţional automatizat de stat în domeniul asigurărilor obligatorii de răspundere civilă pentru pagube produse de autovehicule. 

Mai mult decât atât, online se poate verifica dacă unul dintre participanții la traficul rutier este în baza de date (poliția se folosește des de această metodă), sau se poate calcula clasa Bonus-malus online, personal pentru fiecare.

Deci e destul ca omul să aibă la dispoziție un smartphone (tabletă, notebook), conectat la internet și drumul direct către procurarea poliței de asigurare de care are nevoie, este deschis.

De ce la brokeri?

Compania RCA.md este una din cele mai importante companii în piața de asigurări din Republica Moldova. Având o istorie de activitate de peste un deceniu, echipa de profesioniști a companiei a acumulat o vastă experiență în domeniul asigurărilor și poate oferi servicii la cele mai înalte standarte. 

În plus, compania se poate mândri că este în parteneriat cu opt dintre cele mai influente companii de asigurări din țara noastră, iar clientului i se dă posibilitatea de a alege compania care i se pare mai convenabilă. 

De aceea, adresarea la RCA.md este modul cel mai modern, de a rezolva mai rapid, mai ieftin și mai eficient problema oricărui cetățean, care se adresează, dornic de a procura o poliță de asigurare, indiferent că se dorește o poliță de sănătate, o poliță de proprietate sau una auto

Asigurări online într-o clipă

Nimic mai simplu și ușor. Compania RCA.md a creat calculatorul pentru asigurări împărțite pe domenii. Pe pagina web a companiei clienții vor găsi un formular cu două-trei întrebări, pentru a afla, spre exemplu, prețul unei polițe de asigurare obligatorie auto, prețul unei polițe CASCO sau Cartea verde. La fel sunt formulare pentru asigurări de călătorie și asigurări de bunuri

După ce se determină cu prețurile și dacă nu sunt altele, niște cerințe mai speciale, atunci mai durează cinci-zece minute și polița este eliberată. Ce îi face să fie diferiți de tot ce este în piața asigurărilor pe cei de la RCA.md este livrarea polițelor gratuit, în raza municipiului Chișinău. 

Asigurarea locuințelor 

Cum procurăm asigurare în Moldova cel mai rapid?

Asigurarea de locuință este o poliță de asigurare cu riscuri multiple, care va acoperi riscurile asociate locuinței asiguratului. Are diferite formule asociate, de la cea mai simplă la cea mai complexă, cu o soluție care acoperă o multitudine de riscuri. De aici și costul poliței pentru imobil. 

Prețul va fi influențat de gradul de risc și de alți factori pe care compania de asigurare îi consideră importanți. Dar dacă clientul alege un pachet complex de asigurare, care include toate riscurile posibile, în plus prezintă un document de proprietar, atunci contractul de asigurare se va face la fel de repede ca o poliță RCA și va fi prezentat la adresa indicată de client. La fel și cu celelalte tipuri de asigurare de la RCA.md.

Avantaje

Asigurările prin intermediul brokerilor de la RCA.md au un șir de avantaje și anume:

  • ajută clienții să-și gestioneze eficient serviciile de asigurare;
  • oferă clientului o soluție personalizată;
  • ajută clientul să aleagă oferta cea mai reușită;
  • clientul are acces direct la o gamă largă de servicii și informații utile privind toate companiile de asigurări din țară;
  • obținerea unei polițe de asigurare complexe este o oportunitate, Iar RCA.md poate face o ofertă generoasă de preț

Pentru liniștea, calmul și siguranța vieții clienților săi, brokerii de la RCA.md vă așteaptă fie online, fie la telefon 0 (60) 544 111 sau la sediul companiei de pe strada Str. A. Bernardazzi 33, Mun. Chișinău.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: