Darwin îți umple coșul cu cele mai COOL CADOURI de Crăciun
Full Article 4 minutes read

Darwin îți umple coșul cu cele mai COOL CADOURI de Crăciun

Plictisit de reacții false ale persoanelor dragi la orice încercare a ta de a-i surprinde printr-un cadou „special” de sărbători? Ești în căutarea unui blog sau articol care te va învăța să scapi de banalitate la acest capitol?! Se pare că ai luat-o pe un drum greșit dacă nu ai ajuns încă la „101 idei de cadouri” de la Darwin! Cele mai COOL CADOURI de Crăciun și Anul Nou le găsești doar aici.

În perioada 12 decembrie 2020 – 15 ianuarie 2021, cel mai popular gadget store din Moldova a pregătit cele mai cool prețuri și oferte la toate categoriile de produse pentru ca tu să îți poți face plinul de cadouri. Profită și de credit 0%, fără rambursarea unui procent adițional, pentru a pune sub pomul de Crăciun cadoul la care visai de ceva vreme.

#Scapă de RUTINĂ

Nu a fost gândită încă o formulă specială pentru cadoul perfect de sărbători. Totul este foarte subiectiv și depinde de persoana căreia intenționezi să-i faci o surpriză, de preferințele și hobby-urile sale și, nu în ultimul rând, de relația dintre voi. Astfel, dacă ai printre cei dragi un meloman, nu ai cum să treci peste ofertele speciale Christmas de la Darwin. Prinde cele mai bune prețuri la acustică! Alege o boxă portabilă sau un PartyBox JBL 310 și colorează-i rutina zilnică a persoanei dragi în cele mai aprinse nuanțe ale muzicii.

#Scapă de REALITATE

Cu siguranță, realitatea actuală dă bătăi de cap multora dintre noi, iar evadarea rămâne singura soluție. Darwin cunoaște lumi fără reguli și restricții, doar că sunt într-un univers paralel. Cum faci conexiunea? Printr-o consolă gaming și zeci de jocuri la pachet. Ai printre norocoșii care vor primi un cadou de la tine în acest an și un gamer?! Pune ochii pe un PlayStation 4Pro cu GTA inclus sau pe un set de accesorii gaming HyperX cu o reducere de până la -25%.

#Scapă de LIMITE

Profită de credit 0% la procurarea Apple Watch Series 6 sau alege o pereche de căști wireless Apple sau Samsung și susține modul de viață activ al prietenilor și membrilor de familie.

#Scapă de FRÂNE

Ședințe, cursuri și ore online?! Oferă-le posibilitatea celor apropiați să-și desfășoare activitățile zilnice fără frâne în sistem și pune-le la dispoziție toate cele necesare pentru job și studii. Răsfață-i pe cei dragi cu un laptop pe baza procesoarelor mobile AMD Ryzen sau o tabletă performantă Lenovo Tab M10 în credit 0%, iar pentru a spori performanța încearcă cele mai noi produse de la Apple – iPad Air și MacBook Pro 2020.

#Scapă de IZOLARE

Un smartphone rămâne mereu cel mai actual cadou în orice situație! Darwin îți pune la dispoziție cele mai cool device-uri ale anului 2020 la cele mai atractive prețuri: iPhone 12 Pro Max, Samsung Galaxy S10 sau Xiaomi Redmi Note 9 Pro.

#Scapă de PROCENTE

Și pentru că sărbătorile de iarnă se petrec de principiu în sânul familie, cadoul perfect de Crăciun pentru cele mai apropiate ființe ar putea fi un aspirator smart Xiaomi sau un televizor LG, ambele în credit 0%, fără procente adiționale.

Ai decis deja ce cadouri urmează să așezi sub pomul de Crăciun în acest an?! Fii cu ochii pe reducerile de la Darwin pe gadget store-ul darwin.md și pe paginile oficiale ale bradului – Facebook, Instagram și YouTube! Dă start numărătoarei inverse și #scapăde2020! Ești pregătit pentru o revelație?!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: