Dita EstFarm și Farmacia Familiei susține imunizarea anti-COVID-19 cu o donație importantă de seringi specializate
Full Article 1 minutes read

Dita EstFarm și Farmacia Familiei susține imunizarea anti-COVID-19 cu o donație importantă de seringi specializate

Dita EstFarm și Farmacia Familiei susține în mod constant sistemul de sănătate din Republica Moldova, inclusiv și prin donații importante de echipament medical.

“Suplimentar zecilor de mii de măști de protecție, oferite în debutul pandemiei, diferitor instituții publice, acum, am decis să susținem Agenția Națională pentru Sănătate Publică cu 50 de mii de seringi specializate, în contextul pregătirii instituțiilor medico-sanitare pentru vaccinarea anti-COVID-19 a populației Republicii Moldova”, a declarat Grigore Moraru, directorul comercial Dita EstFarm.

Astăzi,  la nivel global se constată un deficit de seringi specializate destinate imunizării, iar guvernele solicită producătorilor de echipamente medicale să crească producția acestora.

“Ajutorul din partea companiilor Dita EstFarm și Farmacia Familiei a venit la momentul oportun, cu generozitate și suntem recunoscători, pentru contribuția la combaterea pandemiei de Covid-19“, a declarat Vasile Gustiuc, directorul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică.

Farmacia Familiei este cea mai mare rețea național de farmacii în Republica Moldova, iar Dita EstFarm este distribuitor naţional Nr. 1 pe piaţa farmaceutică din Republica Moldova.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: