Dublă apreciere pentru FinComBank la concursul Marca Comercială a Anului

FinComBank a obținut două noi premii la concursul Marca Comercială a Anului 2021. Ceremonia de premiere a avut loc în cadrul evenimentului anual Gala Businessului Moldovenesc, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie, unde FinComBank a fost premiat cu distincția supremă „Mercuriul de Aur” în cadrul nominalizării „Business online” și cu medalie de aur în cadrul nominalizării „Marca comercială responsabilă social”, în categoria „Servicii financiare”.

Anul acesta, palmaresul băncii a fost completat cu un premiu valoros, trofeul de cristal și „Mercuriul de Aur” în cadrul nominalizării „BUSINESS ONLINE”, ceea ce confirmă că FinComBank este una din cele mai vizibile bănci online, care oferă produse și servicii inovative, și că din ce în ce mai mulți clienți preferă bankingul online, disponibil la orice oră și în orice zi.

„Premiul «BUSINESS ONLINE» este unul foarte valoros pentru noi, deoarece se încadrează pe deplin în strategia de lungă durată a Băncii, a cărei prioritate principală este digitalizarea produselor și serviciilor și migrarea clienților către mediul online. Acest trofeu subliniază rodul muncii echipei noastre, care de la an la an dă dovadă de dedicație, perseverență, implicare și rezultate remarcabile. Și nu în ultimul rând, această distincție reprezintă recunoaștere din partea clienților noștri, acesta fiind cel mai important criteriu după care ne ghidăm în activitatea Băncii”, a declarat Elena STOVBUN, Directorul Departamentului Dezvoltării Business, FinComBank.

Un alt trofeu cucerit de FinComBank este medalia de aur, nominalizarea „MARCA COMERCIALĂ RESPONSABILĂ SOCIAL”, oferit pentru implicare activă în viața socială. În 2021, au fost organizate și desfășurate multe campanii educaționale, sociale, caritabile, precum și multe altele, iar unele au devenit deja o tradiție frumoasă pentru Bancă.

Suntem onorați pentru distincția obținută în cadrul acestui concurs. Premiul în nominalizarea «Marca comercială responsabilă social» este un indicator forte, care confirmă eforturile noastre în domeniul educației, sănătății, antreprenoriatului, carității, precum și în vederea creării unei ambianțe plăcute pentru fiece angajat. FinComBank susținem oameni, vise și viitorul, iar pe lângă acestea, trofeul confirmă că avem curaj să schimbăm lucruri, că suntem responsabili în acțiunile noastre, că generăm impact pozitiv și că mizăm pe transparență și suntem deschiși cu clienții, acționarii, angajații și voluntarii noștri”, a afirmat Svetlana Mironova, Președintele Interimar al Comitetului de Conducere, FinComBank.

În 2021, au fost lansate în premieră multe inovații, ceea ce i-a oferit Băncii o distincție importantă. Astfel, FinComBank a lansat un update pentru aplicaţia FinComPay, care îmbină ultimele tendinţe tech din domeniul banking-ului și permite deschiderea unui depozit sau a unui card online, precum și multe altele. A fost lansat un nou serviciu pentru primirea transferurilor Western Union direct pe card, folosind serviciul T2C. În premieră pe piața autohtonă, FinComBank a lansat primul card de credit din Moldova cu perioada de graţie de până la 90 de zile, Cardul de credit OPTI, care poate fi solicitat și online.

Banca a extins tipurile de depozite și a lansat Depozitul AVANS Fix cu plata dobânzii în avans, un produs exclusiv şi absolut nou în Republica Moldova. Mai mult decât atât, FinComBank a fost prima bancă din țară care a lansat a doua versiune a tehnologiei 3D Secure, ce permite realizarea în maximă siguranță a tranzacțiilor și a transferurilor de bani folosind biometria, și anume Face ID și Touch ID.

Anul 2021 a fost un an semnificativ deoarece:

  • Serviciul de primire online a remiterilor de bani pe card a crescut cu 350%. Acesta include serviciul T2C, și anume primirea banilor expediați prin Ria Money Transfer, Western Union, Contact și Unistream, și serviciul Primirea transferului Zolotaya Korona pe card;
  • 45% din credite au fost solicitate online;
  • S-a înregistrat o creștere cu 43% a cardurilor deschise online;
  • Numărul utilizatorilor noi a aplicației FinComPay a crescut cu 210%;
  • Durata medie a interacțiunii utilizatorilor cu FinComPay app a înregistrat o creștere cu 260%;
  • 84% sunt utilizatori activi ai aplicației FinComPay, care folosesc app-ul lunar;
  • Numărul transferurile P2P de la card la card a crescut cu 17%;
  • Numărul transferurilor pe conturile altor clienți a crescut cu 50%;
  • Numărul tranzacțiilor realizate folosind șabloanele a crescut cu 140%;
  • 82% dintre tranzacțiile efectuate de persoanele juridice au fost realizate prin Internet și Mobile Banking FinComPay Business. Majoritatea persoanelor juridice preferă operațiunile online și folosesc activ serviciile bancare la distanță.

Reamintim că printre premiile și distincțiile primite de FinComBank în 2021 se numără și: „TOP 3 bănci din Republica Moldova, prestatoare de servicii online pentru business”, oferit în cadrul forumului internaţional „Digital Forum 2021”; „Leader in Moneysend: Clickpay.md” distincție acordată de Mastercard, pentru leadership în domeniul transferurilor bănești; „For promoting P2P transfers”, premiu oferit de Visa, pentru promovarea transferurilor P2P între carduri; marele trofeu în categoria BĂNCI, în cadrul Concursului Mărcilor Recunoscute Notorium Trademark Awards, precum și medalia de aur în categoria FINTECH pentru brandul Clickpay.md.

FinComBank – într-un pas prin viață!

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

screenshot

Ilan Șor, condamnat la închisoare și fugit din țară, la Moscova: „Singura salvare pentru R. Moldova este uniunea cu Rusia” (VIDEO)

Un congres al Blocului „Victorie”, controlat de oligarhul fugar Ilan Șor, a fost organizat pe 6 iulie, la Moscova. Prezent la reuniune, Șor a declarat că, în opinia sa, „singura salvare” a Republicii Moldova ar fi „uniunea” cu Federația Rusă.

Congresul Blocului „Victorie” a reunit în capitala rusă zeci de politicieni afiliați lui Șor, printre care primarul Taracliei, Veaceslav Lupov, primarul Orheiului, Tatiana Cociu, și parlamentarul Vasile Bolea. De asemenea, la eveniment au participat și oficiali ruși, deputatul Dumei de Stat Leonid Sluțki.

Speakerii evenimentului au adus mai multe acuzații la adresa actuala formațiune de guvernământ a Republicii Moldova, PAS, și președintei Maia Sandu. Aceștia au transmis că forțele politice controlate oligarhului fugar, care este condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul „Frauda bancară”, vor putea dezvolta țara și au pledat pentru restabilirea relațiilor cu Federația Rusă, care s-au deteriorat din cauza invaziei ruse la scară largă asupra Ucrainei și atacurilor hibride la adresa Republicii Moldova.

Poziția mea politică constă în faptul că singura salvare pentru Republica Moldova – mai bine spus oameni, pentru că într-un final fiecare țară înseamnă simpli cetățeni – este uniunea cu Federația Rusă. (…) Această uniune trebuie să strânsă, de încredere și veșnic. Pentru că avem tradiții comune, istorii comune, o înțelegere comună a vieții”, a declarat Ilan Șor în timpul discursului său.

El a mai menționat că, săptămână viitoare” Blocul „Victorie” va depune la Comisia Electorală Centrală documentele pentru înregistrarea la alegerile parlamentare din 28 septembrie. Potrivit lui, prima persoană de pe lista electorală a formațiunii va fi bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, Aceasta este cercetată penal în două dosare și se află în prezent în arest la domiciliu.

Amintim că Blocul „Victorie”, controlat de Ilan Șor, a fost creat pe 21 aprilie 2024, la Moscova. Acesta este format din Partidul „Renaștere”, Partidul „Șansă”, Partidul „Victorie” și „Forța Alternativă de Salvare a Moldovei”.

Facebook/Maia Sandu

Victimele deportărilor regimului sovietic din Basarabia, comemorate la Chișinău. Mesajul Maiei Sandu

La Chișinău a avut loc pe 6 iulie un miting în memoria victimelor deportărilor regimului sovietic de pe teritoriul Basarabiei. La eveniment au participat mai mulți oficiali, inclusiv președinta Maia Sandu. Șefa statului a subliniat că supraviețuitorii „și-au păstrat” identitatea și valorile, în pofida acțiunilor represive ale regimului sovietic.

Miting-ul de comemorare a avut loc la Monumentul din Aleea Gării, ridicat ridicat în memoria victimelor deportărilor regimului comunist. Zeci de oameni au participat la eveniment: șefa statului, președintele Parlamentului, ministrul Culturii, funcționari publici și simpli cetățeni.

Miting-ul a debutat cu o slujbă de pomenire, oficiată de un sobor de preoți, apoi a urmat un moment artistic, monologuri și discursuri. Printre speakeri s-a numărat președinta țării, Maia Sandu.

În noaptea de 5 spre 6 iulie 1949, zeci de mii de oameni au fost ridicați din casele lor și deportați în Siberia. Oameni de nădejde, care își trăiau viața în muncă cinstită și credință, care își vorbeau limba și păstrau tradițiile cu mândrie. Oameni a căror verticalitate a fost considerată o amenințare de regimul sovietic. În condiții inumane – foamete, frig, muncă silnică – oamenii noștri au fost nevoiți să supraviețuiască departe de casă. Și totuși, chiar și în exil, și-au păstrat identitatea și valorile. (…) Cei deportați nu au cerut niciodată răzbunare. Dar au cerut adevăr. Și e datoria noastră să le oferim acest adevăr – prin recunoaștere, prin educație, prin păstrarea vie a amintirii lor”, a declarat șefa statului.

La finalul evenimentului, participanții au depus flori la monument.

Amintim că, în ajun, în Piața Marii Adunări Naționale a fost inaugurată expoziția de vagoane „Teroarea sovietică în RSS Moldovenească. Amploare, victime și făptași”, consacrată deportărilor regimului sovietic. Expoziția, care este organizată de Guvern, se află la a treia ediție consecutivă.

De asemenea, pe 6 iulie, la ora 20:30, va avea loc o acțiune de comemorare cu lumânări, alături de actorii Teatrului Național „Mihai Eminescu”. Anterior, Guvernul a invitat cetățenii la momentul comemorativ. Totodată, pe 13, 20 și 25 iulie vor avea loc proiecții de filme și spectacole dedicate acestei tragedii.

***

Pe teritoriul Basarabiei, în timpul ocupației sovietice, au avut loc trei valuri de deportări staliniste. Primul a avut loc în noaptea de 12 spre 13 iunie 1941, când peste 24 000 de persoane au fost deportate în Siberia. Al doilea val, denumit Operațiunea „Sud”, a avut loc în noaptea de 5 spre 6 iulie 1949, când peste 35 000 de cetățeni au fost trimiși în Siberia. Al treilea val de represiuni ale lui Stalin – Operațiunea „Nord” – a avut loc în noaptea de 31 martie spre 1 aprilie 1951. Peste 2 600 de persoane au fost trimise în Siberia.

Donald Trump

Președintele SUA, întrebat dacă este sigur că va putea opri invazia rusă din Ucraina. Trump: „Nu știu”

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a spus că nu este sigur că va putea pune capăt invaziei ruse la scară largă din Ucraina. Declarația a fost făcut pentru presă, pe 5 iulie.

Nu știu. Nu pot să vă spun dacă acest lucru se va întâmpla sau nu”, a declarat Donald Trump, după ce a fost întrebat dacă este sigur că va putea pune capăt războiului din Ucraina.

La întrebarea dacă consideră că încheierea războiului este o prioritate, liderul american a spus: „Da. Mi-aș dori să se întâmple”.

Amintim că Donald Trump, în timpul campaniei electorale, a spus de mai multe ori că intenționează să pună capăt conflictului militar din Ucraina în prima zi în care va deveni președinte. Mai târziu, el a numit aceste afirmații o exagerare. După preluarea mandatului, Trump a încercat să joace rolul de mediator în soluționarea conflictului, dar a amenințat că se va retrage din procesul de pace din cauza continuării luptelor, notează Meduza.

Săptămâna aceasta, Trump a avut conversații telefonice cu omologul său rus, Vladimir Putin, și cel ucrainea, Vladimir Zelenski. După apelul telefonic cu Putin, liderul liderul de la Casa Albă a declarat că a rămas nemulțumit de conversație, deoarece nu a obținut „niciun progres” în discuțiile cu acesta.

AFP

Inundațiile devastatoare din Texas: bilanțul deceselor a ajuns la 51 de oameni

Bilanțul deceselor în urma inundațiilor din centrul statului american Texas a crescut la 51. Printre victime se numără 15 copii. Informațiile au fost confirmate de autoritățile locale.

Șeriful comitatului Kerr, Larry Leitha, a comunicat în cadrul unei conferințe din seara de 5 iulie că în comitat au fost depistate 43 de trupuri neînsuflețite. „Dintre acestea, 28 sunt adulți și 15 sunt copii”, a declarat Leitha. Iar autoritățile din comitatele Burnet și Travis au raportat alte șapte decese, potrivit BBC.

Salvatorii continuă căutările a 27 de fete care sunt date dispărute. Toate se aflau într-o tabără de vară pentru fete — Camp Mystic, în zona Hunt. Părinții a patru dintre fete au confirmat pentru presă că fiicele lor au murit.

Șeriful Leitha a precizat că echipele de salvare au evacuat aproximativ 850 de persoane, inclusiv personalul taberei. Potrivit acestuia, majoritatea celor aproximativ 750 de fete aflate în tabără au fost salvate.

Președintele Donald Trump a promis că va sprijini solicitarea guvernatorului statului Texas, Greg Abbott, și va declara stare de urgență, pentru a asigura ajutorul necesar statului.

Amintim că, pe 4 iulie, în partea centrală a statului Texas, SUA, a avut loc o inundație majoră provocată de ploi torențiale. „Râul Guadalupe, în zona Hunt, continuă să crească rapid și a atins al doilea cel mai înalt nivel din întreaga istorie a măsurătorilor, depășind inundația din 1987”, a transmis Serviciul Național de Meteorologie al SUA.

Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a calificat cele întâmplate drept o catastrofă și a semnat o declarație de urgență, oferind salvatorilor acces la toate resursele necesare. Guvernatorul a promis, de asemenea, că operațiunile de căutare a persoanelor dispărute vor continua fără întrerupere. Pentru salvarea și evacuarea locuitorilor au fost mobilizate elicoptere și vehicule militare tactice.

Elon Musk

Elon Musk a anunțat despre crearea unei noi formațiuni politice numită „America”

Elon Musk, om de afaceri miliardar din SUA, a anunțat crearea unui nou partid politic numit „America”. S-a întâmplat în urma realizării unui sondaj pe rețeaua de socializare X, pe 4 iulie.

Cu un raport de 2 la 1, ați spus că vreți un nou partid politic – și îl veți avea. Când vine vorba de falimentul țării noastre cauzat de cheltuieli excesive și corupție, se pare că trăim într-un sistem monopartid, nu într-o democrație. Astăzi, partidul „America” a fost format pentru a vă reda libertatea”, a scris Elon Musk pe X în seara zilei de 5 iulie.

Potrivit lui, „una dintre modalitățile” de a obține independență față de sistemul bipartid este concentrarea „pe două-trei locuri în Senat și opt-zece circumscripții din Camera Reprezentanților”. „Având în vedere majoritatea minimă din legislativ, acest lucru ar fi suficient pentru a asigura un vot decisiv asupra legilor controversate și pentru a garanta că ele reflectă voința reală a poporului”, a declarat el.

Precizăm că Elon Musk a organizat un sondaj chiar de Ziua Independenței SUA, întrebându-și urmăritorii dacă își doresc independență față de sistemul politic bipartid. Două treimi dintre respondenți (65,4%) au răspuns afirmativ, în timp ce 34,6% s-au declarat împotrivă.

Potrivit Meduza, Elon Musk a amenințat anterior că va crea o nouă formațiune politică în cazul în care Congresul va vota legea privind facilitățile fiscale, pe care președintele SUA, Donald Trump, o numește „marea lege frumoasă” (The Big Beautiful Bill). Congresul a adoptat legea pe 3 iulie, iar Trump a semnat-o pe 4 iulie.

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: