După o lungă așteptare, STREET FOOD & WINE FESTIVAL revine! În acest an ai parte de 3 ori mai multă distracție, mâncare și vin
Full Article 2 minutes read

După o lungă așteptare, STREET FOOD & WINE FESTIVAL revine! În acest an ai parte de 3 ori mai multă distracție, mâncare și vin

iTicket te surprinde din nou, cu cea de-a doua ediție a conceptului SREET FOOD & WINE FESTIVAL. În perioada 9, 10 și 11 iulie, începând cu ora 11:00, vino cu familia și prietenii pentru a petrece împreună clipe de neuitat pe str. pietonală Eugen Doga.

Peste 30 de participanți la eveniment vor fi gata să-ți ofere o experiență gastronomică unică, prin explozia de gusturi și arome. Vei avea șansa să savurezi o varietate de mâncăruri, printre care: sushi, specialități din carne, deserturi, pizza și multe altele. Acestea vor putea fi asociate cu cele mai apreciate vinuri autohtone.

Pe lângă bucătăria moldovenească, vei degusta preparate culinare specifice pentru cea găgăuză, mexicană, israeliană, grecească, italiană ș.a. De asemenea, în acest an, chiar și cei care au un stil de viață vegan vor găsi gustoșenii pe placul lor.

Intrarea  la festival este liberă, astfel că nu ai cum rata această șansă. Te așteaptă numeroase concursuri, surprize și voie bună. Atmosfera incendiară va fi asigurată de invitatul special, DJ Vzorov și echipa sa.

STREET FOOD & WINE FESTIVAL 2021 – evenimentul la care vei trăi o adevărată aventură gastronomică.

Vezi cum a fost ediția precedentă pentru a te convinge.

Mai multe detalii poți găsi accesând AICI.

Organizat de: iTicket, iFood.

Partener General: Mastercard.

Parteneri: Wine Crime, Coca-Cola, Salat, Tymbark.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: