Durex lansează #SafeToPlayHub, o platformă de educație sexuală pentru Gen Z din Republica Moldova
Full Article 2 minutes read

Durex lansează #SafeToPlayHub, o platformă de educație sexuală pentru Gen Z din Republica Moldova

#SafeToPlayHub este cea mai mare platformă de educație sexuală Durex* din Sud Estul Europei, lansată anul acesta în mai multe țări printre care România, Ungaria, Bulgaria.

Începând cu această lună, #SafeToPlayHub se lansează și în Republica Moldova. Misiunea platformei este #FreeTheSexTalk: normalizarea discuțiilor despre sex și implicațiile acestuia. Pentru că real life sex nu e mereu ca în cărți sau filme romantice și cu atât mai puțin ca în filme porno. Și tocmai de aceea, discuțiile, mai ales în cazul gen Z, ar trebui să fie relaxate, libere, uneori amuzante și, mai ales, integrate natural în cotidian.

Startul lansării #SafeToPlayHub a fost dat de Satoshi, un artist rap din Cahul, cunoscut pentru muzica sa inovatoare și tehnica trap și chopper rap. Voce fenomen, Satoshi, dă glas sensibilității generației sale și lansează single-ul «Lucruri noi», un manifest care transmite un mesaj de impact despre normalizarea discuțiilor despre sex, protecție și responsabilitate. Alături de single, Satoshi a dat și un interviu pe canalele de Social Media Durex despre interesul său referitor la campanie și importanța ei în viețile noii generații.

Tinerii care mă ascultă, de multe ori îmi scriu mesaje în care îmi spun că sunt un model pentru ei, că vor să îmi urmeze exemplul. Asta mă responsabilizează și mă întoarce într-o realitate în care oportunitatea de a ajuta, de a susține, de a încuraja și de a contribui la o dezvoltare sănătoasă este una deosebit de prețioasă și ușor de pierdut. Campania Durex «Safe To Play Hub» este un exemplu splendid de CSR corect, actual ca mesaj și comunicare, iar publicul căruia ne adresăm se intersectează mai organic ca niciodată. Dacă pot ajuta și spune o vorbă bună, o voi face de fiecare dată. Așa am fost educat, așa vreau să pot educa. A declarat Vlad Sabajuc, artistul cunoscut publicului drept Satoshi.

Platforma de comunicare #SafeToPlayHub va fi promovată pentru o perioadă de doi ani și va continua atât în Republica Moldova, cât și în SEE, printr-o serie de activări în online care au ca scop crearea unui spațiu în care discuțiile despre sex, intimitate, siguranță și cunoaștere să fie cât mai deschise.

*Nicio metodă de contracepție nu oferă protecție de 100% împotriva sarcinii, HIV sau bolilor/infecțiilor cu transmitere sexuală.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: