Evenimente de weekend sub podul din cartierul Telecentru al capitalei. Primarul capitalei promite concursuri, expoziții și show-uri
Full Article 2 minutes read

Evenimente de weekend sub podul din cartierul Telecentru al capitalei. Primarul capitalei promite concursuri, expoziții și show-uri

În acest weekend, în zona de sub podul din cartierul Telecentru al capitalei se vor desfășura mai multe evenimente. Anunțul a fost făcut de către primarul Ion Ceban, pe 18 septembrie.

Astfel, sâmbătă și duminică, începând cu ora 10:00, acest tronson va fi transformat într-o zona pietonală. Edilul capitalei promite concursuri de desen pentru copii, pe asfalt, cu cretă colorată.

Federația de cicliști va organiza un show cu trucuri pe bicicletă. Invitați au fost și membrii comunității pasionați de skateboard și role. Tot acolo vor fi organizate și diverse expoziții.

Tot sâmbătă, începând cu ora 19:30, se va organiza un show unic cu elemente de foc.

„În funcție de interesul comunității față de aceste evenimente, municipalitatea va reveni cu un program exact și mult mai diversificat. Ne propunem să transformăm capitala într-un loc în care cetățenii sa se relaxeze și să se simtă bine alături de cei dragi”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, acum câteva zile, a fost finalizată pictura murală „Pomul Vieții” de sub podul din cartierul Telecentru. Aceasta se întinde pe o suprafață de circa 4 000 de metri pătrați și a costat circa 300 de mii de lei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: