Fără măști și distanță socială. Premiile Brit Awards vor fi decernate la Londra în cadrul unui eveniment cu 4 mii de participanți
Full Article 2 minutes read

Fără măști și distanță socială. Premiile Brit Awards vor fi decernate la Londra în cadrul unui eveniment cu 4 mii de participanți

Marea Britanie se pregătește să găzduiască cea mai importantă gală muzicală din țară: premiile Brit Awards. Datorită succesului campaniei de vaccinare anti-Covid, la eveniment vor fi admiși 4 mii de participanți, care vor putea uita de distanță socială și măști de protecție, scrie CNN.

Evenimentul se va desfășura pe 11 mai la Londra. Participanții nu vor fi obligați să respecte distanța socială și să poarte măști de protecție, însă vor trebui să prezinte un rezultat negativ la testul COVID-19.

Ceremonia este unul dintre evenimentele cu caracter experimental organizate de guvernul britanic în încercarea de a pune în practică promisiunea premierului Boris Johnson cu privire la revenirea la viața de îaninte de pandemie după 21 iunie.

Alte asemenea experimente vor avea loc pe 30 aprilie la Liverpool, unde circa 3 mii de oameni vor participa la o petrecere într-un club de noapte. Pe 2 mai este planificat un concert în aer liber cu 5 mii de participanți, iar pe 15 mai circa 21 de mii de amatori de fotbal vor urmări finala Cupei Angliei pe stadionul Wembley.

Amintim că, datorită campaniei de imunizare, în Marea Britanie au fost ridicate mai multe restricții: au fost redeschise restaurantele și cafenelele, precum și magazinele. Alte măsuri restrictive urmează să fie scoase din 17 mai.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: