Femeia-trans originară din Moldova, care i-ar fi ascuns identitatea soției rusoaice, va fi expulzată din Rusia
Full Article 2 minutes read

Femeia-trans originară din Moldova, care i-ar fi ascuns identitatea soției rusoaice, va fi expulzată din Rusia

Femeia-trans originară din Moldova, care i-ar fi ascuns identitatea soției sale rusoaice și i-ar fi provocat datorii de peste 5 milioane de ruble, va fi expulzată din Rusia, transmite tverigrad.ru

Autoritățile rusești i-au deschis femeii-trans un dosar penal în temeiul articolului privind „încălcarea de către un cetățean străin a regulilor de intrare în Federația Rusă”. În rezultat, instanța de judecată a decis expulzarea acestuia de pe teritoriul țării.

Amintim că o tânără din Tver a povestit anterior că a făcut cunoștință cu un „bărbat” din Moldova pe o aplicație de întâlniri, s-a căsătorit cu el și, abia după șase luni și cu datorii de peste cinci milioane de ruble, a aflat că soțul ei este de fapt femeie.

Tânăra a povestit că „bărbatul” s-a comportat atât de încrezător încât, chiar și în ciuda trăsăturilor evidente feminine, Katea a crezut în dragoste. Femeia a primit foarte multe cadouri, chiar și un telefon mobil, deși în credit, pe care victima singură l-a achitat. Ecaterina a achitat și nunta, precum și cheltuielile de călătorie și alte necesetăți, care în cele din urmă s-au transformat în împrumuturi de milioane de ruble pe numele ei, pe care soțul ei promitea că le va întoarce.

Mai târziu, idila s-a terminat cu trădare. S-a dovedit că Marina învârtea „romane financiare” cu încă două fete, care s-au îndrăgostit de „momeala” ei. Schema este aceeași. Ea a locuit în apartamentul lor, le-a forțat să i-a împrumuturi voluntar și le fura economiile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: