Festivalul Ziua Mediului ne invită într-o excursie la Serviciul Hidrometeorologic de Stat
Full Article 1 minutes read

Festivalul Ziua Mediului ne invită într-o excursie la Serviciul Hidrometeorologic de Stat

Vineri, 24 iunie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) organizează în cadrul Festivalului Ziua Mediului o zi a ușilor deschise, pentru toți doritorii.

Oaspeții vor vedea cum se fac prognozele meteo, hidrologice, climatice, agrometeorologice și multe alte activități ale SHS.

Vizitele vor avea loc la orele 11:00, 13:00, 14:00 – la alegere. Pentru comoditatea tuturor, participanții vor fi împărțiți în grupuri de circa 15 persoane.

Doritorii să vină, sunt invitați să completeze un formular de înregistrare până joi dimineața (poate fi găsit inclusiv pe pagina Ziua Mediului Moldova (Facebook)). Informațiile de precizare, legate de ora și locul întâlnirii, vor fi expediate joi, pe e-mail, și vor fi publicate pe pagina evenimentului.

Festivalul Ziua Mondială a Mediului are loc în acest an în perioada 4-30 iunie. Este organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu, cu suportul Programului de Granturi Mici GEF – PNUD, Suediei,  Uniunii Europene, Organizației Mondiale a Sănătății, Ministerul Mediului, precum și al comunității de mediu – organizații de mediu, activiști și activiste, afaceri verzi etc.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: