Fiecare secundă costă. Un deputat a elaborat un contor care indică cheltuielile lui Dodon din bugetul public
Full Article 1 minutes read

Fiecare secundă costă. Un deputat a elaborat un contor care indică cheltuielile lui Dodon din bugetul public

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, a creat un contor care indică cât cheltuie președintele Igor Dodon. Potrivit acestuia, șeful statului ar cheltui un leu pe secundă. 

Potrivit estimărilor deputatului, Igor Dodon ar cheltui, anual, 35 262 100 de lei, sau circa 3 milioane de lei pe lună, adică 100 000 de lei pe zi.

„100 de mii de lei pe zi este doar ceea ce cheltuim din buget, oficial. Costul cel mai mare este unul invizibil. Corupția președintelui ne costă cel mai mult. Pe această pagină vom acumula fapte despre corupția președintelui. Sunt multe întrebări de care fuge de ani buni. Averi pe care nu le poate explica, cheltuieli pe care nu le poate motiva, și multe altele”, a scris Alaiba.

Totodată, parlamentarul a amintit că Blocul ACUM a propus, anterior, reducerea bugetului președinției. Inițiativa prevedea ca acesta să fie tăiat în jumătate, de la 35 de milioane de lei, la 17 milioane de lei, cum a fost în anul 2016. Propunerea nu a fost, însă, acceptată.

Susțineți-ne cu un like la pagina noastră de Facebook.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: