FinComBank: The Bank of New York în lista băncilor corespondente
Full Article 2 minutes read

FinComBank: The Bank of New York în lista băncilor corespondente

În pragul sărbătorilor de iarnă, venim cu o noutate buna pentru clienții noștri. FinComBank a deschis un cont corespondent în EUR în cadrul The Bank of New York Mellon, Frankfurt. La momentul actual, FinCombank este singura bancă care a reușit să deschidă un cont în EUR, astfel, îmbunătățind substanțial calitatea deservirii clienților.

Noua reușită subliniază faptul că băncile din străinătate sunt deschise să colaboreze cu FinComBank S.A., ceea ce va permite clienților Băncii realizarea rapidă și sigură a plăților în euro.

FinComBank își extinde rețeaua de bănci corespondente în lume, pentru a oferi clienților servicii bancare de înaltă calitate, accesibile oricând și oriunde. Banca tinde spre un altfel de banking, spre modernizare și globalizare, iar acesta este un obiectiv strategic important”, a declarat Oxana Rusu, Șef-adjunct Trezorerie, FinComBank.

Anterior, Banca deținea un cont în USD la The Bank Of New York Mellon, New York, USA, iar deschiderea contului corespondent în EUR a făcut posibilă lărgirea gamei de servicii oferite atât pentru persoanele juridice, cât și fizice. De asemenea, aceasta reprezintă o modalitate bună și unică de a realiza tranzacții internaționale, acceptate în practica bancară internațională.

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: