„Fiți atenți! Printre dvs. sunt provocatori!” PAS despre videoclipul în care se împart bani alegătorilor pentru a o vota pe Maia Sandu
Full Article 2 minutes read

„Fiți atenți! Printre dvs. sunt provocatori!” PAS despre videoclipul în care se împart bani alegătorilor pentru a o vota pe Maia Sandu

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a numit „provocare” videoclipul apărut pe internet în care transnistrenilor le sunt împărțiți bani pentru ca să voteze pentru candidata PAS Maia Sandu. După cum menționează serviciul de presă al PAS, pe 15 noiembrie, celălalt candidat la președinție, Igor Dodon, este implicat în acest incident.

„Dodon recurge la cele mai mârșave provocări din setea lui de putere.
Ceea ce face Igor Dodon este o crimă împotriva poporului. Echipa lui Dodon comite ilegalități și în ziua votului. Dodon încearcă să intoxice votul sincer al cetățenilor prin provocări și falsuri”, se arată într-o postare de pe pagina PAS.

Partidul a cerut „oprirea imediată a provocărilor și a minciunilor precum că cineva ar plăti pentru un vot acordat Maiei Sandu.”

„Cerem oprirea imediată a provocărilor și a minciunilor precum că cineva ar plăti pentru un vot acordat Maiei Sandu. Venim cu un apel către cetățeni, și din țară, și din diasporă: Fiți atenți! Printre dvs., inclusiv în diasporă, au fost plasate persoane care provoacă și înregistrează falsuri despre așa-zisa mită.”

Partidul cere investigarea acestor cazuri și tragerea la răspundere a celor implicați.

Amintim că puțin mai devreme, pe canalul de Telegram Lustrația a apărut un clip video în care șoferul unui microbuz cu numere de înmatriculare transnistrene împarte bani pasagerilor și le spune să voteze candidatul partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu. Potrivit canalului de Telegram Lustrația, videoclipul a fost trimis de unul dintre pasagerii acestui microbuz. El a spus că șoferul a dat 700 de ruble (740 lei) locuitorilor din Transnistria, îndemnându-i să voteze pentru Sandu.
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: