(FOTO) Patru mașini parcate în ograda unui bloc de la Ciocana au ars. Ar fi fost incendiate intenționat
Full Article 50 second read

(FOTO) Patru mașini parcate în ograda unui bloc de la Ciocana au ars. Ar fi fost incendiate intenționat

Patru vehicule parcate în curtea unui bloc de locuit pe strada Maria Drăgan 30/9 din capitală au fost cuprinse de flăcări, în dimineața din 12 decembrie. Potrivit informațiilor preliminare, incendiul ar fi izbucnit în urma acțiuni intenționate. Victime nu au fost raportate.

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 03:28. La fața locului au fot trimise teri echipe de pompieri. Ajunși la destinație angajații IGSU au stabilit că două autovehicule de model „Renau Kadjar” și „Toyota Corola” sunt total cuprinse de flăcări, iar alte două mașini de model Ford Fiesta sunt afectate parțial. Pompierii au reușit lichidarea arderii la ora 03:50 fără ca aceasta să obțină răspândire”, precizează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Cauza și circumstanțele, urmează a fi stabilite de organele de drept. Conform datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 31 situații de risc.

(FOTO) Patru mașini parcate în ograda unui bloc de la Ciocana au ars. Ar fi fost incendiate intenționat (FOTO) Patru mașini parcate în ograda unui bloc de la Ciocana au ars. Ar fi fost incendiate intenționat

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: