(FOTO) „S-a auzit un strigăt puternic”. Mărturiile unui pasager, care se află în troleibuzul care a lovit mortal fata de 12 ani
Full Article 2 minutes read

(FOTO) „S-a auzit un strigăt puternic”. Mărturiile unui pasager, care se află în troleibuzul care a lovit mortal fata de 12 ani

Unul dintre pasagerii, care se afla în troleibuzul nr.13 în momentul accidentului când a fost lovită mortal fata de 12 ani, susține că șoferița mergea cu viteză mare și nu s-ar fi oprit la trecerea de pietoni. Totodată, femeia afirmă că aceasta ar fi atins un camion parcat.

„Eu mergeam în acel troleibuz, a fost un șoc. Am mers de la Unic și tot drumul ne-am rugat ca să ajungem cu bine. Troleibuzul întârzia, lângă Tutun CTC șoferița a depășit un camion parcat și s-a atins de el. Din spate venea un alt troleibuz nr.13, noi mergeam cu viteza mare, am trecut de stații la care nici nu s-a oprit. Taxatorul în continuu suna cuiva, striga la pasageri să coboare și să urce mai repede. De la piața de la Ciocana noi ne deplasam cu o viteza mare, iar lângă trecerea de pietoni troleibuzul nu s-a oprit. Apoi s-a auzit un strigat puternic”, povestește femeia.

Fata de 12 ani se numea Anastasia și era elevă în clasa a 6-a la Liceul Teoretic „Dacia” din sectorul Ciocana. Potivit apropiaților minorei, ea era singurul copil în familie.

(FOTO) "S-a auzit un strigăt puternic". Mărturiile unui pasager, care se află în troleibuzul care a lovit mortal fata de 12 ani

Amintim că o fată de 12 ani a decedat, după ce a fost tamponată de un troleibuz. Impactul a avut loc în jurul orei 15:30 pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana.

Preliminar s-a stabilit că, copila a fost lovită în timp ce traversa strada regulamentar, la o trecere nedirijată pentru pietoni.

Șoferița de 41 de ani a fost reținută pentru 72 de ore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: