(FOTO) Salvatorii din Ucraina, care au pornit în misiune în Turcia, hrăniți cu plăcinte la vama Palanca
Full Article 1 minutes read

(FOTO) Salvatorii din Ucraina, care au pornit în misiune în Turcia, hrăniți cu plăcinte la vama Palanca

Salvatorii din Ucraina, care au pornit în misiune în Turcia, au primit sprijin din partea colegilor din Republica Moldova.

În după amiaza zilei de 7 februarie aceștia au trecut hotarele țării noastre la punctul de frontieră Palanca unde au fost așteptați de salvatorii IGSU, dar și polițiștii de frontieră din cadrul IGPF, care le-au acordat tot sprijinul necesar pentru perfectarea procedurilor de trecerea hotarelor.

Colegii din ambele țări au comunicat despre misiune, dar și necesitatea acordării sprijinul oamenilor aflați în dificultate în urma seismului produs în Turcia.

Aceștia urmează să ajungă în Turcia și să se alăture echipelor în misiunea internațională. Pe teritoriul țării, salvatorii din Ucraina sunt escortați de angajații IGPF până la punctul de frontieră Cahul – Oancea.

Misiunii internaționale de acordare a sprijinului în recuperarea sinistraților și victimelor seismului din Turcia urmează să se alăture 52 de salvatori ucraineni cu 16 unități de tehnică, dar și 8 câini de căutare.

(FOTO) Salvatorii din Ucraina, care au pornit în misiune în Turcia, hrăniți cu plăcinte la vama Palanca  (FOTO) Salvatorii din Ucraina, care au pornit în misiune în Turcia, hrăniți cu plăcinte la vama Palanca (FOTO) Salvatorii din Ucraina, care au pornit în misiune în Turcia, hrăniți cu plăcinte la vama Palanca (FOTO) Salvatorii din Ucraina, care au pornit în misiune în Turcia, hrăniți cu plăcinte la vama Palanca (FOTO) Salvatorii din Ucraina, care au pornit în misiune în Turcia, hrăniți cu plăcinte la vama Palanca (FOTO) Salvatorii din Ucraina, care au pornit în misiune în Turcia, hrăniți cu plăcinte la vama Palanca (FOTO) Salvatorii din Ucraina, care au pornit în misiune în Turcia, hrăniți cu plăcinte la vama Palanca (FOTO) Salvatorii din Ucraina, care au pornit în misiune în Turcia, hrăniți cu plăcinte la vama Palanca (FOTO) Salvatorii din Ucraina, care au pornit în misiune în Turcia, hrăniți cu plăcinte la vama Palanca (FOTO) Salvatorii din Ucraina, care au pornit în misiune în Turcia, hrăniți cu plăcinte la vama Palanca


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: