Furculiță: Declarația privind uzurparea CC de către trei judecători va fi prezentată parlamentului săptămâna viitoare (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Furculiță: Declarația privind uzurparea CC de către trei judecători va fi prezentată parlamentului săptămâna viitoare (VIDEO)

Săptămâna viitoare, în plenul parlamentului va fi prezentat un proiect de lege privind „uzurparea Curții Constituționale de către trei judecători”. Declarații în acest sens au fost făcute de către Corneliu Furculiță, deputatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), în cadrul emisiunii „Эксклюзивное интервью”, vineri, 16 aprilie.

„Proiectul este în proces de elaborare. Săptămâna viitoare el va fi prezentat în plenul parlamentului și va fi un număr necesar de deputați care vor vota pentru acest proiect”, a spus Furculiță.

Precizăm că vineri, 16 aprilie, Igor Dodon, a declarat că „PSRM va iniția un proiect de hotărâre a parlamentului pentru a aproba Declarația de uzurpare a puterii în stat”.

Ulterior, președinta Curții Constituționale (CC) Domnica Manole a venit cu o reacție în urma acuzațiilor din partea PSRM, privind „uzurparea CC de către trei judecători” în interesele președintei țării. Domnica Manole a atras atenția că orice presiuni sau acte de răzbunare asupra magistraților Înaltei Curți sunt inadmisibile.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: