Gardecor: Două decenii de excelență și viziune antreprenorială sub conducerea lui Iulian Crețu

De la un singur angajat la una dintre cele mai moderne companii din Moldova care activează în domeniul construcțiilor, Iulian Crețu, fondatorul firmei Gardecor, este un exemplu al perseverenței și viziunii antreprenoriale. Cu o experiență de aproape două decenii, povestea sa de succes este una inspirațională, evidențiind drumul său de la o idee foarte bună pe plan local până la extinderea peste hotarele țării noastre.

Compania Gardecor și-a început activitatea în 2004, specializându-se inițial în finisaje, inclusiv lucrări legate de sticlă, pergole și balustrade. Datorită ambiției și a muncii asidue, compania și-a dezvoltat rapid portofoliul de produse, concentrându-se pe balustrade din inox, aluminiu, sticlă securizată, acrilice și țeavă laminată, construcții din sticlă securizată, cum ar fi geamurile panoramice și închiderile glisate pentru terase, precum și pe sisteme de umbrire.

Aflați povestea de succes a unei companii care mizează pe calitate, a unei echipe dedicate care tinde să depășească provocările și să vină cu soluții unice pe piață și a unui management care a descris succesul companiei timp de aproape douăzeci de ani. Vă invităm să urmăriți reportajul video realizat în cadrul campaniei #FinComBusiness alături de Iulian Crețu, fondatorul Gardecor.

Și pentru că mereu există loc de mai mult, iar bunele practici nu cunosc hotare, în 2015, Gardecor și-a extins activitatea în România, consolidându-și poziția în domeniul construcțiilor și adaptându-se la cerințele pieței locale. Prin intermediul activității sale de peste Prut, compania este activ implicată în proiecte mari din România, unul dintre acestea fiind cel mai mare complex hotelier de pe litoralul românesc al Mării Negre.

Astăzi, firma numără 40 de angajați în Moldova și tot atâția în țara vecină, iar Iulian Crețu subliniază contribuția întregii echipe în aducerea de soluții inovative și realizarea de proiecte grandioase. Un aspect important în evoluția companiei a fost colaborarea cu FinComBank, care a oferit suportul financiar necesar pentru menținerea Gardecor în topul industriei.

În prezent, compania are o bază extinsă de clienți mulțumiți din diverse domenii, cum ar fi HoReCa, industria petrolieră, domeniul medical, precum și lucrări pentru locuințele personale. Iar dacă și voi sunteți în căutarea unui partener de încredere ce vă poate oferi sisteme arhitecturale de calitate premium și serviciilor performante, accesați pagina gardecor.md pentru detalii. De asemenea, puteți vizita showroom-ul Gardecor din Chișinău pentru a face cunoștință cu produsele ce întrunesc calitatea, tehnologia și estetica.

FinComBank — susţinem oamenii şi afacerile locale!

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Фото: Новости Приднестровья

Ministerul Mediului: Râul Nistru nu este în pericol de secare, dar populația trebuie să consume apa rațional

Râul Nistru nu este în pericol de secare, însă populația trebuie să consume rațional apa, susține secretarul de stat al Ministerului Mediului, Gheorghe Hajder. Potrivit oficialului, autoritățile din Ucraina respectă angajamentele asumate și asigură un debit constant de apă, conform regulamentului bilateral.

„La moment nu sunt riscuri pericol de secare a râului Nistru, avem un regulament cu partea ucraineană, suntem într-o comunicare continuă, respectiv partea ucraineană își respectă angajamentele și deversează acele 110 m/s”, a declarat Gheorghe Hajder.

Oficialul a făcut apel la un consum rațional al resurselor de apă, în special în contextul secetei care afectează râurile: „Să ținem cont că ele sunt epuizabile”.

Întrebat despre eventualele restricții privind utilizarea apei din Nistru pentru irigarea terenurilor agricole, Hajder a precizat că acestea nu există în prezent și că fauna și flora râului nu sunt amenințate.

„Avem suficiente resurse de apă pentru irigare, dar este important să le utilizăm rațional și eficient”, a precizat secretarul de stat al Ministerului Mediului. Oficialul a încurajat agricultorii, în acest sens, să aplice metode moderne, cum ar fi irigarea prin picurare.

Amintim că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit avertizarea hidrologică privind nivelul redus de scurgere al apei. Aceasta va fi valabilă în perioada 9 – 15 iulie. În intervalul de timp menționat, în Nistru, Prut și râurile mici se va menține scurgerea redusă a apei. Vezi harta râurilor afectate AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!
playtech.ro

Apa și canalizarea se scumpesc cu peste 10 lei în unele localități din Moldova: decizia ANRE

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat noi tarife la apă și canalizare pentru mai mulți operatori din Republica Moldova. În unele localități, scumpirile pentru consumatorii casnici depășesc 10 lei pe metru cub. Hotărârile vor intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial.

Potrivit ANRE, consumatorii deserviți de „Apă-Canal din Basarabeasca” vor plăti 45,55 lei pentru un metru cub de apă, cu 8,47 lei mai mult decât până acum. Pentru canalizare, consumatorii casnici vor achita 36,90 de lei, cu o majorare de 3,98 lei, iar consumatorii non-casnici vor plăti aceeași sumă, cu o creștere de 2,90 lei față de tariful anterior.

Consumatorii casnici deserviți de „Apă-Canal Vulcănești” vor achita 30,07 lei pentru un metru cub de apă potabilă, cu 10,70 lei mai mult față de tariful actual. Pentru canalizare, consumatorii casnici vor plăti 29,14 lei, cu 12,16 lei mai mult.

Consumatorii casnici deserviți de „Apă–Canal Sângerei” vor achita 23,57 lei per metru cub pentru serviciul public de alimentare cu apă tehnologică, cu 2,65 lei mai mult față de tariful actual. Pentru canalizare, aceștia vor plăti 15,11 lei, cu 2,76 lei mai mult decât tariful în vigoare.

Consumatorii deserviți de „Comunservice Criuleni” vor plăti 26,30 lei/m³ pentru alimentarea cu apă tehnologică, cu 4,34 lei mai mult decât tariful în vigoare. Pentru canalizare, vor achita 16,20 lei/m³, cu 1,69 lei mai puțin decât tariful actual.

Consumatorii deserviți de „Iurceni Servicii” vor achita 25,72 lei/m³ pentru alimentarea cu apă, cu 9,08 lei/m³ mai mult decât tariful în vigoare. Pentru canalizare, vor plăti 12,57 lei/m³, cu 4,65 lei/m³ peste actualul tarif.

Consumatorii casnici deserviți de „Apă-Canal Cantemir” vor plăti 24,00 lei per metru cub pentru serviciul public de alimentare cu apă potabilă, cu 4,00 lei/m³ mai mult decât tariful actual. Consumatorii non-casnici vor achita 37,51 lei/m³, cu 0,98 lei/m³ mai puțin decât tariful actual.

Consumatorii deserviți de „Petcom Lux” SRL vor achita 20,27 lei/m³ pentru alimentarea cu apă tehnologică, cu 2,17 lei/m³ mai puțin decât tariful actual.

Consumatorii deserviți de „AQUA Basarabeasca” vor achita 39,57 lei/m³ pentru alimentarea cu apă potabilă. Față de tariful anterior, aceasta reprezintă o majorare de 10,88 lei/m³ pentru consumatorii casnici și de 3,57 lei/m³ pentru consumatorii non-casnici.

Tarifele au fost aprobate pe 8 iulie. Hotărârile vor intra în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Donald Trump

Trump l-ar fi amenințat pe Putin că bombardează Moscova, dacă va ataca Ucraina: „M-a crezut doar în proporție de 10%”

Președintele SUA, Donald Trump, l-ar fi amenințat pe omologul său rus, Vladimir Putin, că va bombarda Moscova, în cazul în care va ataca Ucraina. Asta reiese din niște înregistrări audio ale unei discuții dintre Trump și donatorii campaniei sale electorale, realizate în 2024. CNN a intrat în posesia acestora și le-a publicat.

Potrivit sursei citate, în înregistrări, președintele american le povește donatorilor campaniei sale electorale a încercat să-l descurajeze pe Putin să atace militar Ucraina. „I-am spus lui Putin: «Dacă intrați în Ucraina, o să bombardez Moscova al naibii de tare. N-am de ales!» Iar apoi Putin: «Nu te cred». M-a crezut doar în proporție de 10%”, a spus Trump.

Conform CNN, înregistrările au fost realizate în New York și Florida, în 2024. Despre faptul că Trump ar fi încercat să-l convingă pe Putin să renunțe la declanșarea agresiunii pe scară largă împotriva Ucrainei a scris anterior Washington Post, însă înregistrările audio ale discuției nu fuseseră făcute publice până acum.

Imagine simbol/digi24.ro

Ploi cu grindină și vijelii în R. Moldova: meteorologii au emis cod galben. Harta zonelor afectate

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis un cod galben de instabilitate atmosferică, valabil de miercuri, 9 iulie, ora 16:00, până joi, 10 iulie, ora 08:00.

Potrivit avertizării, în intervalul menționat sunt prognozate averse însoțite de descărcări electrice, iar local se vor semnala precipitații abundente, cu acumulări între 15 și 45 l/m².

Meteorologii avertizează că în unele regiuni sunt posibile grindină și vijelii, cu rafale de vânt ce pot atinge viteze de 15–20 m/s.

SHS

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!
ziua.md

Redenumirea Aeroportului, în consultări publice: Asocierea cu Eugen Doga „va întări mândria națională”

Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a lansat consultări publice privind redenumirea Aeroportului Internațional Chișinău în „Aeroportul Internațional Eugen Doga Chișinău”. Inițiativa propune atribuirea acestui nume în memoria regretatului compozitor, ca un gest de recunoștință națională pentru contribuția sa la cultura și identitatea Republicii Moldova.

Potrivit inițiativei, asocierea numelui lui Eugen Doga cu aeroportul ar putea atrage interesul turiștilor internaționali, ar consolida imaginea culturală a țării pe plan global și ar întări mândria națională.

„Este o practică frecventă la nivel global ca aeroporturile internaționale să poarte numele unor personalități naționale emblematice. Exemple includ Aeroportul „Frederic Chopin” din Varșovia, Aeroportul „Charles de Gaulle” din Paris sau „John F. Kennedy” din New York. Republica Moldova ar urma astfel un model recunoscut internațional de a celebra valorile naționale”, precizează autorii inițiativei.

Amintim că, anterior, au fost lansate cel puțin două petiții online prin care se cere ca Aeroportul din Chișinău să poarte numele compozitorului Eugen Doga.

***

Compozitorul Eugen Doga a decedat pe 3 iunie, la vârsta de 88 de ani. Celebrul compozitor a compus peste 200 de lucrări pentru cinema și teatru, zeci de piese simfonice, romanțe, cântece și valsuri. Valsul său, scris pentru filmul „Gingașa și tantra mea fiară” al regizorului Emil Loteanu, a fost recunoscut de UNESCO drept una dintre cele patru capodopere muzicale ale secolului XX.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: