Hiturile moldovenești ale anilor ‘70-‘80
Full Article 2 minutes read

Sunteți pregătiți pentru o călătorie în timp cu sufletul? Destinația? Anii ‘70-‘80. Locul? Marile scene moldovenești. Emoția? Fiori, bucurie și tot ce vă poate oferi muzica pe care nu o veți uita niciodată – hiturile moldovenești de altădată.

La doar câteva zile până la Revelion, la inițiativa și prin dedicația organizatorilor evenimentului: DAAC HERMES, Salon Dacia, Capital Leasing și Viorica Cosmetic va avea loc un concert de zile mari în care vor răsuna exclusiv piesele emblemă din anii ‘70-‘80, comoara muzicală a neamului nostru.

Aliona Triboi, Vitalie Dani, Costi Burlacu și Corina Țepeș, Cristofor Aldea-Teodorovici, Olia Tira, Vladimir Fotescu, Anișoara Puică, Frații Irina și Anatol Bivol, Cristina Scarlat, Brio Sonores, Natalia Proca, Viorica Lupu, Nelly Ciobanu, Gheorghe Țopa, Constantin Moscovici ne vor încânta sufletele cu duioasele melodii.

„Moldovenii când se strâng”, „Romantică”, „Bucurați-vă”, „În august”, „Toamnele”, „Focul din vatră”…Sunt doar câteva din piesele pe care pe 27 decembrie le vom cânta în unison.

Acest buchet de melodii poate fi cadoul perfect de sărbători. Mai ales în acest an în care am petrecut mai mult timp cu cei dragi, am cântat și am depănat amintiri, ne-am făcut planuri pentru viitor, privind înapoi spre trecut

Concertul va putea fi vizionat de oriunde din lume, pentru că va răsuna ONLINE (Facebook pe pagina evenimentului, dar și pe paginile tuturor partenerilor), dar și la Accent TV, Noroc TV.

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: