ILTC introduce sistemul de studiere “cross-class” a limbilor străine. Află cum va funcționa!
Full Article 2 minutes read

ILTC introduce sistemul de studiere “cross-class” a limbilor străine. Află cum va funcționa!

Pentru prima dată în Moldova, ILTC va aplica sistemul „mixt” de instruire. Centrul Internațional de Limbi Moderne va combina lecțiile tradiționale din sala de studii în regim offline și lecțiile la distanță în regim online.

„În primăvara anului 2020, în condițiile carantinei, Centrul ILTC a transferat procesul de studii în regim online. Însă multor elevi de-ai noștri le lipsește comunicarea și interacțiunea vie cu profesorul. După ce am studiat și am analizat experiența școlilor europene, am decis să implementăm o formă mixtă de învățământ – ceva între lecțiile online și offline” a declarat Victoria Galii, directorul ILTC.

ILTC a făcut acest pas pentru a asigura securitatea elevilor săi: în sălile de studii, la o distanță sigură, se vor afla concomitent cel mult 4-5 persoane. Restul persoanelor din acest grup vor participa la lecție la distanță – prin programul de comunicare video. Grupurile vor alterna aceste două modalități. Un alt avantaj al acestui format este că studenții nu vor absenta de la lecții, chiar dacă nu vor putea fi prezenți fizic în clasă.

Practica internațională demonstrează, că în prezent aceasta este cea mai promițătoare modalitate de studii în condițiile curente.

ILTC intenționează să lanseze noul program de instruire începând cu 7 septembrie.

Dorești să adresezi o întrebare ori să te înscrii la cursuri?

ILTC info: 079 88 29 88, 067 29 29 88, 069 14 82 08

Facebook: ILTC Moldova
Instagram: @ILTC Moldova
www.iltc.md

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: