În această vară Festivalul Lupilor va trezi inima sălbatică în fiecare dintre voi
Full Article 2 minutes read

În această vară Festivalul Lupilor va trezi inima sălbatică în fiecare dintre voi

Începând cu data de 12.08.2022 intrăm în lumea basmelor, legendelor și miturilor – Festivalul Lupilor.

În inima naturii, într-un anturaj mistic, plin de farmec, vă puteți bucura de muzică bună, mâncare gustoasă și nopți colorate în imagini tainice.

În data de 12 august vă așteptăm la deschiderea porților în tărâmul magic. Unde vom avea parte de face painting pentru copii, body art pentru maturi și împletirea cosițelor pentru fete.

Tot în această zi o să ne bucurăm de prestația artiștilor: Dj Markus Lawyer, Pavel Stratan, Cleopatra Stratan, Cezar Stratan, Edward Sanda, Dj Terra Black, Dj Denisez Lefter etc

În data de 13 august veți fi plăcut surprinși de târgul, expozițiile și atelierele meșterilor populari. O să puteți trage cu arcul, să vizitați master class-uri ca: confecționare accesorii stil boho, împletire dream catcher, pictare rune/mandala pe pietre albe și întunecate, confecționare mandala din ață colorată. Istoria va prinde viață în Satul Dacilor. Veți viziona un adevărat ritual tribalic cu un șaman, o luptă dintre daci și romani, prestația dansatorilor daci și a nimfelor dace.

În scenă vor incinge atsmofera: Lupii și Alex Calancea, Ansamblul Plăieșii, Ansamblul Ștefan Vodă, Surorile Osoianu, ADDA.

Iar în ultima zi a festivalului, în data de 14 august pe lângă toate activitățile menționate, o să îi avem ca interpreți pe: Crista, Murmur de Izvar, Paraziții, Satoshi, Tatuni, Misha Bird etc.

În toate cele 3 zile o să ne relaxăm pe insulele de odihnă, o să scriem dorințe pentru a le agăța în “Copacul dorințelor”, o să admirăm ritualuri de dans.

Vă invităm să luați partea în lumea muzicii, artelor, istoriilor și dacilor. Vă așteaptă o multitudine de activități atât pentru copii, cât și pentru maturi, nopți petrecute sub clar de lună , și cele mai neobișnuite răsărituri!

Accesează site-ul https://festivalul-lupilor.md/ pentru detalii!

Te așteptăm la cel mai atmosferic festival al acestei veri!

Organizatori: Media Show Grup și Alex Calancea

Sub egida: Ministerul Culturii al Republicii Moldova

Partener Media General: TV8
Parteneri Media: NewsMaker.md, realitatea.md, rlive.tv, Diez, Unica.md, Ea.md, Shok.md, ZUGO.
Parteneri Radio: Aquarelle și Radio ZUM 1

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: