În Moldova a fost lansat un serviciu de căutare a informației despre companiile din industria de transport
Full Article 3 minutes read

Problema principală a afacerilor din Moldova în domeniul logisticii o constituie identificarea unui partener de încredere. E prea puțin să găsești o companie care este gata să propună condiții avantajoase de cooperare! Mai ai nevoie și să o verifici.

Neîncrederea rămâne mereu până în ultimul moment și anume din această cauză, dezvoltarea unei companii se întinde pe mai mulți ani. S-ar părea că trăim în secolul XXI, în care tehnologiile au devenit parte indispensabilă a vieții noastre. Trăim într-o lume Big Data, unde informația a devenit cel mai important argument pentru orice afacere.

 Informat, înseamnă protejat. Pentru nimenea nu este un secret că pe internet pot fi găsite acum date despre orice companie, însă nu e atât de ușor.

Ce ar trebui să facă într-o astfel de situație, companiile care activează în domeniul logisticii, unde fiecare minut poate avea un rol decisiv în  dezvoltarea companiei? Anume pentru soluționarea acestei probleme, compania Qoobus lansează un produs absolut nou – Qcheck.

Qcheck este serviciu care vă permite sa verificați companiile din logistica si proprietarii acestora.

Scopul principal al serviciului Qcheck este de a crea transparență, viteză ți siguranță pentruhttp://qoobus.com/ro/search tot mediu de afaceri din industria de transport. Până la apariția serviciului Qcheck, companiile erau nevoite să achiziționeze servicii juridice sau sa caute manual informații despre viitorii lor parteneri din diferite resurse. Procesul dat, era unul dificil, costisitor si presupunea mult lucru manual. Cu serviciu Qcheck, astăzi companiile au tot setul de date despre viitorii lor parteneri doar la un click distanta.

Qcheck este primul pas spre evoluție a afacerilor din industria de transport!

În Moldova a fost lansat un serviciu de căutare a informației despre companiile din industria de transport

Cum funcționează?

Serviciul Qcheck este în acces public. Astăzi, pe platforma sunt înregistrate peste 500 000 de companii din CSI și UE. E suficient să accesați platforma Qoobus pentru a verifica companiile după rapoartele lor financiare, datorii, licențe, autorizații CEMT, judecăți și recenziile altor companii.

În Moldova a fost lansat un serviciu de căutare a informației despre companiile din industria de transport

Totodată, merită de menționat faptul că toate datele despre companiile înregistrate se actualizează mereu prin intermediul inteligenței artificiale care verifică și concomitent monitorizează, ca toate detaliile să coincidă. Dacă pe internet apare ceva nou despre o companie, informația automat ajunge în baza de date Qcheck.

Acest lucru s-a făcut pentru ca fiecare companie să-și poată dezvolta afacerea în condiții egale și să fie sigură în alegerea noilor parteneri.

Să fii informat înseamnă să fii înarmat. Riscul de a da peste o companie «fară soveste» se reduce la minim.

 

În Moldova a fost lansat un serviciu de căutare a informației despre companiile din industria de transport

„Eu sunt convins că aproximativ jumătate din factorii care diferențiază o companie de succes față de toate celelalte, este simpla lipsă de informație în procesul de selecție a partenerilor. A venit timpul să ieșim din epoca de piatră și să lucrăm fără să ne fie teamă de escroci. Qcheck – este lumina de la capătul tunelului pentru companiile ce activează în domeniul de transport și logistică”, a menționat Mihail Cernei, Directorul Executiv al companiei Qoobus.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: