Încă 5 persoane răpuse de COVID-19. Victimele sunt din Glodeni, Sîngerei, Soroca, Drochia și Criuleni
Full Article 1 minutes read

Încă 5 persoane răpuse de COVID-19. Victimele sunt din Glodeni, Sîngerei, Soroca, Drochia și Criuleni

În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova au fost înregistrate alte 5 decese în rândul pacienților infectați cu COVID-19. Bilanțul a ajuns, astfel, la 940 de morți. 

Deces 936: Femeie de 44 ani, din r-nul Glodeni, internată la Institutul de Medicină Urgentă, pe 5 august. Comorbidităţi: boală oncologică.

Deces 937: Femeie de 67 ani, din r-nul Sângerei, internată la Spitalul Clinic Bălţi, pe 18 august. Comorbidităţi: diabet zaharat tip. 2, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie mixtă, obezitate gr. II-III.

Deces 938: Bărbat de 66 ani, din r-nul Soroca, transferat de la IMSP SR Soroca, la Spitalul Clinic Bălţi, pe 13 august. Comorbidităţi: diabet zaharat,  hipertensiune arterială gr. III, nefropatie diabetică gr.V.

Deces 939: Femeie de 67 ani, din r-nul Drochia, transferată de la IMSP SR Drochia , la Spitalul Clinic Bălţi, pe 7 august. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, diabet zaharat depistat primar, obezitate gr. III.

Deces 940: Femeie de 53 ani, din r-nul Criuleni, internată la IMSP SR Criuleni, pe 18 august. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, obezitate.

În ultimele 24 de ore, au fost testate pozitiv cu COVID-19 – 406 persoane.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: