Incendiu și persoane rănite la Odesa. Regiunea a fost din nou atacată FOTO/VIDEO 
Full Article 2 minutes read

Incendiu și persoane rănite la Odesa. Regiunea a fost din nou atacată FOTO/VIDEO 

Odesa a fost din nou atacată. S-a întâmplat și în seara zilei de 1 mai. 14 persoane au suferit răni, una din ele a fost transportată la spital. Sub atac au nimerit un depozit de sortare și o sucursală Nova Poshta – a raportat compania, atașând și imagini cu un incendiu. 

Șeful administrației militare al regiunii Odesa Oleg Kiper a raportat că „în urma atacului cu rachete rusești asupra Odesei a fost avariată infrastructura civilă, în special depozitele oficiilor poștale”. S-a produs și un incendiu. Casele din apropiere au rămas cu geamurile sparte. Potrivit lui Kiper, 14 persoane au suferit răni, un bărbat a fost internat la spital în stare moderată. Celorlalte persoane li s-a acordat asistență la fața locului. 

Un depozit de sortare și o sucursală Nova Poshta au fost atacate cu rachete, a raportat compania pe rețelele de socializare. Victime nu au fost înregistrate. Compania a promis să plătească despăgubiri pentru pachetele distruse în timpul bombardării.

Menționăm, Odesa este supusă unui atac timp de mai multe zile. În urma bombardamentelor din data seara zilei de 29 aprilie, cinci persoane au fost ucise, iar peste 30 au suferit răni, printre acestea – doi copii și o femeie însărcinată. Detalii AICI.

În noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, trei persoane au fost ucise la Odesa, printre care un polițist. Alte trei persoane au suferit răni, una din ele se afla în stare gravă la spital. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: