LG: Aspiratorul robot – moft sau necesitate?
Full Article 2 minutes read

LG: Aspiratorul robot – moft sau necesitate?

Dacă la început majoritatea erau sceptici în privința aspiratoarelor robot, acum fiecare și-ar dori așa un dispozitiv în casă. Un aspirator robot face munca în locul tău, fără să fie nevoie să ridici măcar un deget.

Uită de curățenia zilnică

Lasă aspiratorul robot să curețe pentru tine. Majoritatea aspiratoarelor robot sunt dotate cu senzori, care le permite să detecteze obstacolele și să minimizeze coliziunile cu acestea.

Modelul LG CordZero Thinq VR6570LVMB a fost numit «Maestru al curățării colțurilor». Datorită corpului pătrat și a periilor extinse până la 7 cm, se descurcă minunat chiar și în colțurile greu accesibile. Bara de protecție asigură o curățare fără «traume». Iar datorită amplasării convenabile a colectorului de praf, curățarea e mai igienică.

Majoritatea aspiratoarelor robot au motoare cu perie simple, însă nu și LG VRF6570LVM. Motorul inverter a acestuia are o durată de viață mai mare comparativ cu cele simple. Plus, oferă și o curățare de înaltă calitate.

Mai multe moduri pentru a face curățenie

La ce mai atragem atenția când cautăm un aspirator robot? La modurile în care acesta poate face curățenie.

Aspiratorul LG CordZero Thinq te va suprinde cu mai multe moduri de curățare. Unul din ele este modul «Zig-zag», în care acesta va curăța excelent încăperile cu mai puțin mobilier. În modul «spirală» aspiratorul va curăța petele pe o rază de până la 1,5 metri. Iar în cazul în care e nevoie de curățat ceva în profunzime dispune și de modul «Turbo».

Navighează cu ușurință, ca la el acasă

Multe din aspiratoarele robot sunt dotate și cu camere. Acestea contribuie la crearea unui traseu optim de curățare prin scanarea locuinței.

LG CordZero Thinq nu este o excepție. Camera instalată pe partea din față îi oferă roboțelului o imagine de ansamblu a încaperii și îi permite să «vadă» chiar și prin întuneric. CordZero Thinq recunoaște și obiectele din sticlă reușind să le ocolească.

Apropo, CordZero e partenerul ideal atunci când e vorba și de ștergerea podelei. Lavetele din microfibră ajută la menținerea podelei curate.

Mai ai îndoieli dacă merită sau nu? Te așteptăm în magazinele Bomba să descoperi aspiratoarele robot LG. O să rămâi încântat! Îți garantăm.

Bomba 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: