LG OLED 2021: Televizorul care-ți va depăși așteptările
Full Article 2 minutes read

LG OLED 2021: Televizorul care-ți va depăși așteptările

LG OLED 2021 – televizorul care dă viață celor mai uimitoare și realiste imagini. Nu, nu e simplu televizor – e o adevărată bijuterie. Află mai multe despre gama LG OLED 2021 mai jos.

Nu te mai saturi privindu-l

Televizoarele din gama LG OLED 2021 pot fi numite adevărate opere de artă. Acestea redefinesc aspectul unui televizor. Designul incredibil de subțire va îmbunătăți interiorul casei tale, făcându-l cu adevărat impresionant.

Dă viață lumii tale

Datorită milioanelor de pixeli auto-luminați care se aprind și se sting, tot conținutul redat pe ecran arată spectaculos.

Să luam televizoarele LED și Mini LED ca comparație. Acestea folosesc iluminare de fundal fără autoemitere, ceea ce înseamnă că negru nu e „negru curat”, iar contrastul lasă de dorit. În plus, asta afectează grosimea ecranului și calitatea imaginii. În cazul pixelilor auto-luminați pe televizorul LG OLED 2021 se vede cu precizie și claritate absolută și steaua de pe cel mai întunecat cer.

O adevărată paletă de culori

Când vorbim de OLED, vorbim și de culori originale. Agenția globală de testare Intertek, cu sediul în Regatul Unit, a confirmat că ecranele LG OLED oferă o fidelitate a culorilor de 100%. Acest lucru înseamnă că toate culori de pe ecran redau cu fidelitate culorile imaginii originale. Astfel, vei vedea conținutul exact cum l-a văzut și creatorul.

Panoul OLED LG a fost reproiectat cu un strat adăugat dintr-un material emitent mai puternic, ce rafinează lungimile de undă a luminii. Totul pentru o imagine mai luminoasă, mai clară și o experiență de vizionare excelentă.

Divertismentul la cote maxime

Vrei să privești cele mai recente filme, seriale, emisiuni sau documentare? Cu OLED ai totul la îndemână. Savurează imagini vii și vibrante de la început până la sfârșit.

Compania LG n-a uitat și de pasionații de gaming. OLED 2021 e televizorul perfect pentru configurarea jocurilor. Calitatea uimitoare a imaginii și timpul de răspuns ultra-rapid garantează o experiență uimitoare.

LG OLED 2021 – o adevărată operă de artă, un cinematograf și o poartă către divertisment. Tot ceea ce ai cautat până acum într-un singur televizor.

Vino să-l admiri în magazinele partenerilor noștri:

Enter

Maximum

Bomba

Hi-tech

LG FB

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: