Librarius: În 10 ani am creat 1001 de emoții tuturor generațiilor
Full Article 2 minutes read

Librarius: În 10 ani am creat 1001 de emoții tuturor generațiilor

În luna februarie a acestui an, Librarius sărbătorește primul deceniu alături de clienți, pregătind multe surprize și oferte tentante.

Librarius este o rețea de magazine care dispune de un număr impunător de 40 librării.

Mai mult, pentru a fi mai aproape de cititori și a le oferi cele mai interesante cărți și jocuri de societate, compania a deschis librării nu doar în capitală dar și în toate regiunile țării.

Librarius: În 10 ani am creat 1001 de emoții tuturor generațiilor

Angajații Librarius constituie o familie numeroasă, care este cea mai de preț resursă de care dispune compania. Pentru ei sunt create condiții bune de muncă și oportunități egale de dezvoltare profesională.

Librarius este în topul preferinţelor clienților, iar acest lucru sporește responsabilitățile și ne face să ridicăm în permanență cerințele față de sortiment și calitate a deservirii.

Lista premiilor obținute de către companie confirmă calitatea produselor și încrederea acordată de către cititori.

Echipa Librarius a obținut Diploma de onoare al concursului “Marca comercială a anului 2016” la categoria “Servicii financiare, editoriale, de consum și vânzări cu amănuntul” nominalizată ca fiind “Favorita anului”, iar în anul 2018 obține o nouă nominalizare “Aprecierea Consumatorilor”.

Anul 2019 a fost unul la fel de productiv, deschizând prima librărie de tip cafenea din țară situată într-o clădire arhitecturală cu 2 nivele pe strada Mitropolit Varlaam 75. În Librarius Café, cu siguranță veți pierde noțiunea timpului, lecturând o carte însoțită de mirosul unei cafele aromate.

În 10 ani de activitate am promovat curajul de a fi mai buni în fiecare zi, iar prin munca asiduă depusă am manifestat o grijă aparte față de clienți.

La Mulți Ani, Librarius!

Librarius: În 10 ani am creat 1001 de emoții tuturor generațiilor

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: