Meteorologii avertizează: Ne așteaptă ploi cu descărcări electrice și vijelie
Full Article 30 second read

Meteorologii avertizează: Ne așteaptă ploi cu descărcări electrice și vijelie

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis astăzi, 13 august, o nouă avertizare de instabilitate meteorologică. Potrivit meteorologicilor, Codul galben care intră în vigoare din această seară, se va menține până duminică, 14 august.

„În intervalul 13 august, ora 17:00 și 14 august, ora 04:00, pe arii extinse se prevăd descărcări electrice, izolat cu averse puternice (15-25 l/m2) și vijelie în rafale de până la 15-20 m/s”, anunță SHS.

Meteorologii spun că, în funcție de evoluția fenomenelor, SHS va actualiza avertizarea meteorologică.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: