Meteorologii avertizează: Ne așteaptă ploi cu descărcări electrice și vijelie
Full Article 30 second read

Meteorologii avertizează: Ne așteaptă ploi cu descărcări electrice și vijelie

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis astăzi, 13 august, o nouă avertizare de instabilitate meteorologică. Potrivit meteorologicilor, Codul galben care intră în vigoare din această seară, se va menține până duminică, 14 august.

„În intervalul 13 august, ora 17:00 și 14 august, ora 04:00, pe arii extinse se prevăd descărcări electrice, izolat cu averse puternice (15-25 l/m2) și vijelie în rafale de până la 15-20 m/s”, anunță SHS.

Meteorologii spun că, în funcție de evoluția fenomenelor, SHS va actualiza avertizarea meteorologică.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: